تمدید مهلت ارسال مقالات جهت شرکت در سومین همایش بین‌المللی اوقات فراغت

۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۲۱:۱۷ کد : ۲۲۴۸ معاونت پژوهشی معاونت فناوری اخبار و رویدادها
مهلت ارسال مقالات جهت شرکت در چهارمین همایش ملی و سومین همایش بین‌المللی اوقات فراغت تا پایان ماه جاری، تمدید شد.
تمدید مهلت ارسال مقالات جهت شرکت در سومین همایش بین‌المللی اوقات فراغت

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه تربیت‌بدنی و علوم ورزشی، نظر به استقبال دانشجویان و پژوهشگران، مهلت ارسال مقالات جهت شرکت در چهارمین همایش ملی و سومین همایش بین‌المللی اوقات فراغت تا تاریخ ۳۱ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ تمدید شد.

بر اساس این گزارش، چهارمین همایش ملی و سومین همایش بین‌المللی اوقات فراغت توسط «دانشگاه بین‌المللی امام رضا (ع)» و با همکاری «کمیته ملی المپیک جمهوری اسلامی ایران»، «پژوهشگاه تربیت‌بدنی و علوم ورزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری»، «اداره کل تربیت‌بدنی سازمان امور دانشجویان» و «دانشگاه تربیت مدرس» با هدف ایده‌پردازی در صنعت اوقات فراغت ورزشی در تاریخ ۹ و ۱۰ خرداد ماه ۱۴۰۳ برگزار خواهد شد.

بخش‌های همایش

بخش اصلی: اوقات فراغت سلامت‌محور برای اقشار مختلف جامعه

بخش ویژه: معرفی تولیدات و محصولات دانش‌بنیان ورزشی

بخش جانبی:

• نشست‌های تخصصی فعالان و سیاست‌گذاران اوقات فراغت
  • معرفی استارت‌آپ‌های جدید ورزشی
  • نشست ارائه نیازها و جذب ایده‌های فناورانه ورزشی

محورهای همایش

• هوشمندسازی خدمات و محصولات اوقات فراغت ورزشی
  • نوآوری‌های کاربردی در توسعه کسب و کارهای ورزشی
  • غنی‌سازی اوقات فراغت ورزشی در اقشار مختلف (سالمندان، جوانان، شاغلین و...)
  • اوقات فراغت ورزشی و جوامع خاص (بیماران، معلولین، نابینایان، ناشنوایان و ...)
  • مباحث نوین در مدیریت اوقات فراغت ورزشی در جهان اسلام (اخلاقی، تربیتی، فرهنگی، جامعه‌شناسی، آینده‌پژوهی و...)

قابل توجه است، دو مقاله از منتخبین مقالات برتر همایش در نشریات پژوهش در ورزش تربیتی و مطالعات مدیریت ورزشی پژوهشگاه تربیت‌بدنی و علوم ورزشی و همچنین دو مقاله نیز در پژوهش‌نامه مدیریت ورزشی و رفتار حرکتی دانشگاه مازندران منتشر می‌شود و با اعلام آمادگی نشریه Journal of Advanced Sport Technology (JAST) دانشگاه محقق اردبیلی، مقالات منتخب همایش در حوزه فناوری ورزشی، در این نشریه به چاپ خواهد رسید.

پژوهشگران، استادان دانشگاه و اعضای هیأت علمی، دانشجویان و کلیه علاقه‌مندان می‌توانند جهت ارسال مقاله و کسب اطلاعات بیشتر به سایت همایش به نشانی: 4thleisurecongress.imamreza.ac.ir مراجعه و در موارد ضروری با دبیرخانه همایش با شماره تلفن ۰۵۱۳۸۰۴۱ داخلی ۱۱۵۸ تماس حاصل نمایند.

لازم به ذکر است، شرکت در همایش برای عموم افراد (بدون ارسال مقاله) نیز آزاد است.

کلید واژه ها: دانشگاه امام رضا (ع) پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی اوقات فراغت اوقات فراغت ورزشی اوقات فراغت و سلامتی کنگره علمی همایش بین المللی اوقات فراغت تربیت بدنی و علوم ورزشی دانش بنیان ورزشی استارت اپ ورزشی فناوری ورزشی کسب و کارهای ورزشی مدیریت اوقات فراغت ارسال مقاله تفریحات ورزشی مقاله همایشی