خاتمه طرح پژوهشی طراحی نقشه راهبردی فدراسیون شمشیربازی

۱۹ مهر ۱۴۰۰ | ۱۰:۰۰ کد : ۸۴۷ معاونت پژوهشی اخبار و رویدادها
تعداد بازدید:۱۴۶۹
طرح پژوهشی" طراحی نقشه راهبردی فدراسیون شمشیربازی جمهوری اسلامی ایران با استفاده از کارت امتیازی متوازن " در پژوهشگاه علوم ورزشی انجام شد
خاتمه طرح پژوهشی طراحی نقشه راهبردی فدراسیون شمشیربازی

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی، طراحی نقشه راهبردی فدراسیون شمشیربازی جمهوری اسلامی ایران با استفاده از کارت امتیازی متوازن، با حمایت پژوهشگاه تربیت‌بدنی و علوم ورزشی توسط دکتر نازنین راسخ، دکتر محمدجوادی پور و دکتر حسین زارعیان از اعضای گروه پژوهشی مدیریت ورزشی و گروه فلسفه، تاریخ و جامعه‌شناسی ورزشی پژوهشگاه پایان‌یافت.
دکتر نازنین راسخ عضو هیات علمی پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی و یکی از مجریان این طرح در گفتگو با روابط عمومی پژوهشگاه گفت: هدف از این تحقیق طراحی نقشه راهبردی فدراسیون شمشیربازی جمهوری اسلامی ایران با استفاده از کارت امتیازی متوازن بوده است.
وی افزود: بدین منظور شورای راهبردی فدراسیون شمشیربازی تشکیل و استراتژی‌های فدراسیون در مناظر چهارگانه کارت امتیازی متوازن (مناظر مالی، مشتری، رشد و یادگیری و فرایندهای داخلی) چیده شد. سپس سنجه‌های مرتبط با استراتژی‌ها پس از بررسی وضعیت موجود فدراسیون انتخاب و پس از نظرسنجی از ذی‌نفعان فدراسیون، نهایی و درنهایت اهداف کمی، اقدامات و ابتکارات تدوین و در شورای راهبردی نهایی شد.
دکتر راسخ اظهار کرد: نتایج نشان داد که سه استراتژی در منظر مالی، دو استراتژی در منظر مشتری، یک استراتژی در منظر فرایندهای داخلی و چهار استراتژی در منظر رشد و یادگیری قرار می‌گیرند.
وی ایجاد زیرساخت‌های لازم و انجام فعالیت‌های مناسب بازاریابی برای جذب صاحبان سرمایه و صنعت در ورزش قهرمانی شمشیربازی را ازجمله اهداف از منظر مالی این طرح بیان کرد و ادامه داد:
 افزایش درآمدزایی از منابع در اختیار و منابع جدید؛ درآمدزایی از طریق حق پخش تلویزیونی، اخذ میزبانی رویدادهای بین‌المللی، افزایش کرسی‌های مؤثر بین‌المللی؛ از منظر مشتری این طرح می‌باشد.
عضو هیات علمی پژوهشگاه همچنین تدوین و توسعه نظام استعدادیابی در رشته شمشیربازی، افزایش سطح دانش و آگاهی منابع انسانی در رشته شمشیربازی، ارتقا سطح فنی و گسترش فعالیت‌های ورزشی شمشیربازی مردان و زنان، افزایش و توسعه‌ی تعداد تیم‌های باشگاهی رشته شمشیربازی، ایجاد و احداث اماکن و سالن‌های ورزشی مخصوص شمشیربازی و توسعه تجهیزات سخت‌افزاری و امکانات ورزشی در این رشته را از منظر فرایندهای داخلی طرح مذکور دانست.
تأکید بر مدیریت صحیح استراتژیک و برنامه‌های تدوین‌شده، کسب عنوان در بازیهای آسیایی و کسب مدال در المپیک، میزبانی مسابقات جام جهانی کلاس A جوانان تهران، کسب سهمیه بیشتر برای حضور در بازیهای المپیک، توسعه نظام آموزشی و بهینه‌سازی منابع انسانی، ایجاد فرصت‌های آموزشی در جهت رشد و توسعه ورزش قهرمانی و اشاعه فرهنگ و ارزش‌های ورزش همگانی و قهرمانی در سراسر کشور و لذت بردن از رشته شمشیربازی را استراتژی‌های منظر رشد و یادگیری بیان کرد.
وی تصریح کرد: نتایج نشان داد آنچه درنتیجه احصاء سنجه‌ها به دست می‌آید وجود متری برای اندازه‌گیری عملکرد فدراسیون شمشیربازی است که از آن طریق بتوانند به اهداف استراتژیک سازمان نائل آیند.
دکتر راسخ بابیان اینکه هدف از این تحقیق طراحی نقشه راهبردی فدراسیون شمشیربازی جمهوری اسلامی ایران با استفاده از کارت امتیازی متوازن بود ادامه داد: بدین منظور شورای راهبردی فدراسیون شمشیربازی تشکیل و استراتژی‌های فدراسیون در مناظر چهارگانه کارت امتیازی متوازن (مناظر مالی، مشتری، رشد و یادگیری و فرایندهای داخلی) چیده شد.
او گفت: سنجه‌های مرتبط با استراتژی‌ها پس از بررسی وضعیت موجود فدراسیون انتخاب و پس از نظرسنجی از ذی‌نفعان فدراسیون نهایی و درنهایت اهداف کمی، اقدامات و ابتکارات تدوین و در شورای راهبردی نهایی شد.

 

کلیدواژه‌ها: طرح پژوهشی طراحی نقشه راهبردی فدراسیون شمشیربازی پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی


نظر شما :