تاریخ ۱۶ الی ۱۹ اسفند ماه

اعلام برنامه زمان‌بندی سیزدهمین همایش بین‌المللی علوم ورزشی

برنامه زمان‌بندی روزهای اول تا چهارم سیزدهمین همایش بین المللی علوم ورزشی با ذکر جزئیات کامل، منتشر شد.
اعلام برنامه زمان‌بندی سیزدهمین همایش بین‌المللی علوم ورزشی

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی، برنامه زمان‌بندی (سین کلی و برنامه علمی) روزهای اول تا چهارم سیزدهمین همایش بین المللی علوم ورزشی، از سوی دبیرخانه همایش اعلام شد. بنابراین، تمامی علاقه‌مندان به شرکت در این همایش می‌توانند ضمن نصب برنامه ادوبی کانکت (بر روی کامپیوتر، تلفن همراه، تبلت و یا ...) در طی روزهای برگزاری این رویداد، از طریق‌ لینک‌های درج شده (به زودی لینک سالن‌های مجازی A - B - C - D اعلام خواهد شد) در سایت همایش به نشانی https://13thcong.ssrc.ac.ir/ بدون هزینه و به صورت آنلاین در همایش حضور داشته باشند.

صرفا افرادی که برای همایش‌ مقاله‌ای‌ ارسال نکرده‌اند و مایل هستند گواهی شرکت دریافت نمایند، نیاز است که جهت صدور گواهی، ضمن ثبت اطلاعات خود، مبلغ 100 هزار تومان پرداخت نمایند.

علاقه‌مندان می‌توانند برای اطلاع از برنامه کامل و ساعت دقیق برگزاری برنامه هریک از «پنل‌های تخصصی»، «پنل‌های بین‌المللی»، «نشست‌های تخصصی»، «کارگاه‌های آموزشی همایش» و همچنین زمان برگزاری مراسم افتتاحیه و اختتامیه همایش، اینجا را کلیک نمایند و یا فایل پی‌دی‌‌اف مربوطه (48 صفحه) را از سایت همایش، دانلود نمایند. همچنین، جهت کسب اطلاعات بیشتر با دبیرخانه همایش به شماره تلفن ۰۲۱۸۸۷۴۷۶۳۲ و ۰۲۱۸۸۷۴۷۸۸۴ داخلی ۴۲۰، تماس حاصل فرمایند.

شایان ذکر است، سیزدهمین دوره این همایش، با مشارکت اساتید و چهره‌های مطرح بین‌المللی، جمع زیادی از فدراسیون‌های ورزشی، انجمن‌های علمی ورزشی، دانشکده‌ها و گروه‌های تربیت بدنی و علوم ورزشی دانشگاه‌ها، پژوهشگران، پیشکسوتان حوزه ورزش، دانشجویان و اساتید برجسته دانشگاهی و ... از سراسر کشور، به عنوان «بزرگ‌ترین گردهمایی خانواده علوم ورزشی ایران»، در تاریخ 16 الی 19 اسفند ماه 1400 (روزهای دوشنبه الی پنج‌شنبه)، به ‌صورت مجازی و غیرحضوری برگزار خواهد شد.