حضور فعال پژوهشگاه تربیت‌بدنی و علوم ورزشی دربیستمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش،فناوری و فن بازار

پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی دربیستمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار سال ۱۳۹۸ حضور دارد

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه تربیت‌ بدنی و علوم ورزشی، بیستمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازاردر محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران برگزار خواهد شد. پژوهشگاه تربیت‌بدنی و علوم ورزشی به‌عنوان تنها نماینده علمی ورزش کشور نیز در این رویداد ارزشمند در کنار دانشگاه‌ها، پارک‌های علم و فناوری و مراکز تحقیقاتی کشور همچون ادوار گذشته حضوری فعال دارد.
در طی برگزاری این نمایشگاه آخرین دستاوردهای پژوهشی، معرفی استارت‌آپ‌های ورزشی، رونمایی از آخرین دستاوردهای مرکز نوآوری فناوری‌های ورزشی، مشاوره ورزشی در 12 حوزه تخصصی، معرفی حوزه پایش سلامت  افراد به صورت عملی، ارائه جدید ترین آثار انتشارات  پژوهشگاه اهم اقداماتی است که به بازدیدکنندگان ارائه خواهد شد.
شایان‌ذکر است اعضای هیئت‌علمی پژوهشگاه درطی برگزاری نمایشگاه در غرفه پژوهشگاه حضورداشته و پاسخگوی سؤالات تخصصی بازدیدکنندگان خواهند بود.
بدین‌وسیله پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی، اساتید، پژوهشگران، دانشجویان، ورزشکاران و تمام تلاشگران عرصه علمی، پژوهشی و فناوری ورزش کشور و علاقه مندان این حوزه را برای بازدید از غرفه خود در این رویداد مهم علمی کشور دعوت می‌نماید.
نشانی: بزرگراه شهید چمران، محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران، سالن 27، غرفه شماره 35
زمان: 26 الی 29 آذر 1398 از ساعت 9 صبح الی 17 عصر

کلید واژه ها: بیستمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار پژوهشگاه تربیت‌بدنی و علوم ورزشی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران 26 الی 29 آذر 1398