دوازدهمین همایش بین‌المللی تربیت بدنی و علوم ورزشی برگزارمی شود

پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی با هدف گردهم آوردن اعضای علمی و اجرایی خانواده ورزش ایران، بزرگترین رویداد علمی – پژوهشی ورزش کشور را برگزار می نماید
دوازدهمین همایش بین‌المللی  تربیت بدنی و علوم ورزشی برگزارمی شود

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه تربیت بدنی، دوازدهمین همایش بین‌المللی تربیت ‌بدنی و علوم ورزشی، با هدف گردهم آوردن اعضای علمی و اجرایی خانواده ورزش ایران،  با شعار " توسعه فناوری ورزشی برای زندگی فعال " جهت هم اندیشی، تبادل آخرین دستاوردهای بنیادی، توسعه ای و کاربردی، حرکت در راستای تأمین نیازهای جامعه، توانمندسازی در مسیر تدبیر و امید، توسعه ملی وبین المللی توسط پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی و دانشگاه ها و دستگاه های اجرایی ورزش کشور با حضور دانشمندان و پژوهشگران برجسته داخلی و خارجی، در تاریخ 14 و 15اسفند ماه 98 برگزار می شود.
این همایش فرصت مغتنمی جهت ارتقاء سطح علمی و کاربردی بومی و منطقه‌ای در حوزه علوم ورزشی و رشته های وابسته را فراهم می آورد. هم چنین، پیش بینی نشست های جانبی در قالب کارگاه های علمی تخصصی، کرسی‌های نظریه‌پردازی و موضوعات خاص صنفی، چالش ها و چشم اندازهای علوم ورزشی، بخش اختصاصی استارت آپ ها را به ویژه برای پژوهشگران جوان، ورزشکاران و مدیران کشور ترسیم خواهد کرد.
دوازدهمین همایش بین‌المللی تربیت بدنی و علوم ورزشی، با محور های:

•     فعالیت بدنی، تندرستی و پیشگیری از بیماری
  •     فناوری و نوآوری در ورزش
  •     سیاست‌گذاری و توسعه پایدار در ورزش
  •     صنعت ورزش
  •     مطالعات روانشناختی و توسعه فرهنگی و اجتماعی ورزش
  •     توسعه ورزش بانوان
  •     ورزش قهرمانی و حرفه‌ای
  •     تربیت‌بدنی ویژه (ورزش برای بیماران و افراد باکم توانی)
  •  ورزش و رسانه  آماده دریافت مقاله از علاقه مندان می‌باشد.

بر اساس این گزارش، استادان، دانشجویان، پژوهشگران و علاقه‌مندان حوزه علوم ورزشی می‌توانند با مراجعه به وب‌سایت همایش به نشانی: 12thcong.ssrc.ac.ir  ضمن ارسال مقاله و شرکت در همایش از آخرین اخبار این همایش مطلع شوند.

پوستر همایش

کلید واژه ها: دوازدهمین همایش بین‌المللی تربیت‌بدنی و علوم ورزشی پژوهشگاه تربیت بدنی اسفند ماه 98