تفاهم‌نامه همکاری میان پژوهشگاه تربیت‌ بدنی با انجمن‌های علمی «آسیب‌شناسی و حرکات اصلاحی» و «رفتار حرکتی و روان‌شناسی» منعقد شد

تفاهم‌نامه‌ همکاری مشترک فی ما بین «پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری» و «انجمن آسیب‌شناسی ورزشی و حرکات اصلاحی ایران» و همچنین تفاهم‌نامه دیگری میان پژوهشگاه و «انجمن علمی رفتار حرکتی و روان‌شناسی ورزشی ایران»، منعقد شد.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی، با هدف همکاری و مشارکت در زمینه‌های علمی، پژوهشی و آموزشی در حوزه‌های تخصصی «آسیب‌شناسی ورزشی و حرکات اصلاحی» و «رفتار حرکتی و روان‌شناسی ورزشی»، دو تفاهم‌نامه‌ همکاری مجزا میان پژوهشگاه تربیت بدنی و هریک از انجمن‌های مذکور منعقد و توسط دکتر علی شریف‌نژاد «رئیس پژوهشگاه»، دکتر محمدحسین علیزاده «رئیس انجمن آسیب‌شناسی و حرکات اصلاحی» و دکتر مهدی نمازی‌زاده «رئیس انجمن علمی رفتار حرکتی و روان‌شناسی» به امضا رسید.

از جمله مهم‌ترین مفاد تفاهم‌نامه فی ما بین پژوهشگاه تربیت بدنی با انجمن آسیب‌شناسی ورزشی و حرکات اصلاحی، می‌توان به انجام همکاری‌های مشترک در زمینه‌های: «اجرای پویش‌های آگاهی‌بخشی و دانش‌افزایی در حوزه آسیب‌شناسی ورزشی و حرکات اصلاحی»، «ارتقای سطح علمی دانشجویان، فارغ‌التحصیلان و ... در حوزه آسیب‌شناسی و حرکات اصلاحی»، «برگزاری کارگاه‌ها، سمینارها و همایش‌ها»، «اجرای طرح‌های آموزشی و پژوهشی»، «اجرای برنامه‌های تندرستی و حرکات اصلاحی»، «هماهنگی و همکاری بین‌بخشی در اجرای اقدامات مشترک ملی در موضوع آسیب‌شناسی ورزشی و حرکات اصلاحی»، «آموزش، تألیف و ترجمه کتب تخصصی مربوطه» و غیره، اشاره کرد.

مهم‌ترین مفاد تفاهم‌نامه همکاری میان پژوهشگاه و انجمن رفتار حرکتی و روان‌شناسی ورزشی نیز شامل موارد: «برگزاری کارگاه‌ها، نشست‌های علمی و همایش‌های مرتبط»، «همکاری انتشارات پژوهشگاه تربیت‌ بدنی به عنوان ناشر در چاپ کتب تحت حمایت انجمن»، «استفاده از فضای آزمایشگاه‌های تخصصی پژوهشگاه و ... در اجرای طرح‌های مصوب و کارگاه‌های تحت نظر انجمن»، «برگزاری دوره‌های آموزشی با مشارکت انجمن» و ... می‌شود.

کلید واژه ها: پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی آسیب شناسی و حرکات اصلاحی رفتار حرکتی حرکات اصلاحی آسیب ورزشی روانشناسی ورزشی