فراخوان دریافت مقاله « سیزدهمین همایش بین‌المللی علوم ورزشی »

۲۷ شهریور ۱۴۰۰ | ۱۳:۳۸ کد : ۸۳۴ معاونت فرهنگی و اجتماعی اخبار و رویدادها
پذیرش مقاله « سیزدهمین همایش بین‌المللی علوم ورزشی» در پژوهشگاه تربیت‌بدنی و علوم ورزشی آغاز شد.
فراخوان دریافت مقاله « سیزدهمین همایش بین‌المللی علوم ورزشی »

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه تربیت‌بدنی و علوم ورزشی، دکتر حسین زارعیان دبیر کل « سیزدهمین همایش بین‌المللی علوم ورزشی» از آغاز پذیرش مقاله برای بزرگ‌ترین رویداد علمی ورزش کشور خبر داد و افزود: این همایش باهدف گردهم آوردن اعضای علمی و اجرایی خانواده ورزش ایران، با حمایت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با شعار " فعالیت بدنی و عصر مدرن " با حضور برترین استادان و صاحب‌نظران علوم ورزشی داخل و خارج از کشور در تاریخ 16 لغایت 18 اسفندماه 1400 برگزار می‌شود.

وی افزود: « سیزدهمین همایش بین‌المللی علوم ورزشی» با محوریت: فعالیت بدنی و تندرستی، ارتقا عملکرد در ورزش قهرمانی، آسیب ورزشی و حرکات اصلاحی، مدیریت و سیاست‌گذاری در ورزش، جنبه‌های رفتاری تمرین و فعالیت بدنی، جنبه‌های رفتاری تمرین و فعالیت بدنی، ورزش معلولین، جامعه‌شناسی و روانشناسی ورزشی، بیومکانیک ورزشی، مهندسی، فناوری و نوآوری در ورزش، بازاریابی و تجاری‌سازی در ورزش، ورزش و کرونا، جایزه بین‌المللی سال 2022 پژوهشگر جوان پژوهشگاه تربیت‌بدنی و علوم ورزشی، جهت هم‌اندیشی، تبادل آخرین دستاوردهای بنیادی، توسعه‌ای و کاربردی، حرکت در راستای تأمین نیازهای جامعه، توسعه ملی و بین‌المللی پذیرای دریافت مقالات ازاستادان، دانشجویان، پژوهشگران و علاقه‌مندان حوزه علوم ورزشی می‌باشد.

دبیر کل سیزدهمین همایش بین‌المللی علوم ورزشی، با بیان اینکه این همایش فرصت مغتنمی جهت ارتقای سطح علمی و کاربردی بومی و منطقه‌ای در حوزه علوم ورزشی و رشته‌های وابسته را فراهم می‌آورد خاطرنشان کرد: پیش‌بینی نشست‌های جانبی در قالب کارگاه‌های علمی تخصصی، کرسی‌های نظریه‌پردازی و موضوعات خاص صنفی، چالش‌ها و چشم‌اندازهای علوم ورزشی، بخش اختصاصی استارتاپ‌ها را به‌ویژه برای پژوهشگران جوان، ورزشکاران و مدیران کشور ترسیم خواهد کرد.

علاقه‌مندان می‌توانند با مراجعه به وب‌سایت همایش به نشانی: https://13thcong.ssrc.ac.ir ضمن ارسال مقاله و شرکت در همایش از آخرین اخبار این همایش مطلع شوند.

تاریخ‌های مهم این همایش شامل: پایان دریافت چکیده مقالات، 1400/10/15، اعلام نتایج نهایی داوری مقالات 1400/12/01 و شروع همایش 18- 16 اسفندماه 1400 خواهد بود.

استادان و پژوهشگران می توانند از طریق  پست الکترونیکی به نشانی 13intcong@ssrc.ac.ir  به دبیرخانه همایش مکاتبه و یا از طریق شماره تلفن : 88747884-021- داخلی 420 تماس حاصل نمایند.

دانلود پوستر همایش

کلید واژه ها: سیزدهمین همایش بین‌المللی علوم ورزشی اسفندماه 1400 پژوهشگاه تربیت‌بدنی و علوم ورزشی دکتر حسین زارعیان