۹ و ۱۰ خرداد ماه / شرکت برای عموم آزاد

اعلام برنامه زمان‌بندی چهارمین همایش ملی و سومین همایش بین‌المللی اوقات فراغت

برنامه زمان‌بندی برگزاری چهارمین همایش ملی و سومین همایش بین‌المللی اوقات فراغت در طی روزهای ۹ و ۱۰ خرداد ماه ۱۴۰۳ از سوی دبیرخانه همایش اعلام شد.
اعلام برنامه زمان‌بندی چهارمین همایش ملی و سومین همایش بین‌المللی اوقات فراغت

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه تربیت‌بدنی و علوم ورزشی، زمان‌بندی دقیق برنامه‌های چهارمین همایش ملی و سومین همایش بین‌المللی اوقات فراغت (ساعت برگزاری نشست‌های تخصصی، آئین افتتاحیه و اختتامیه و ...) از سوی دبیرخانه همایش اعلام شد که به شرح ذیل می‌باشد:

برنامه روز اول همایش، چهارشنبه ۹ خرداد ماه ۱۴۰۳

• ساعت ۰۹:۰۰: برگزاری آئین افتتاحیه
  • ساعت ۱۰:۰۰: نشست تخصصی جنبه‌های روانی اجتماعی کاربردی ورزش
  • ساعت ۱۲:۱۵: نشست تخصصی جنبه‌های توسعه‌ای (تربیتی و اشتغال) در اوقات فراغت فعال
  • ساعت ۱۵:۳۰: نشست تخصصی درآمدی بر پهلوان‌پروری: ساحتی از ورزش تربیتی
  • ساعت ۱۷:۳۰:: نشست تخصصی گردشگری ورزشی و هوش مصنوعی

برنامه روز دوم همایش، پنج‌شنبه ۱۰ خرداد ماه ۱۴۰۳

• ساعت ۰۹:۰۰: سخنرانی برگزیدگان مقالات و طرح‌های ارسالی
  • ساعت ۱۱:۰۰: معرفی نفرات برتر
  • ساعت ۱۱:۳۰: برگزاری آئین اختتامیه و رونمایی از پوستر همایش سال آینده

قابل توجه است، چهارمین همایش ملی و سومین همایش بین‌المللی اوقات فراغت توسط «دانشگاه بین‌المللی امام رضا (ع)» و با همکاری «کمیته ملی المپیک جمهوری اسلامی ایران»، «پژوهشگاه تربیت‌بدنی و علوم ورزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری»، «اداره کل تربیت‌بدنی سازمان امور دانشجویان» و «دانشگاه تربیت مدرس» با هدف ایده‌پردازی در صنعت اوقات فراغت ورزشی در روزهای مذکور به صورت حضوری و مجازی برگزار می‌شود.

پژوهشگران، استادان و اعضای هیأت علمی، دانشجویان و کلیه علاقه‌مندان می‌توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر به سایت همایش به نشانی: 4thleisurecongress.imamreza.ac.ir مراجعه و در موارد ضروری با دبیرخانه همایش با شماره تلفن ۰۵۱۳۸۰۴۱ داخلی ۱۱۵۸ تماس حاصل نمایند.

لازم به ذکر است، شرکت در همایش به صورت حضوری و مجازی برای عموم افراد (بدون ارسال مقاله) نیز آزاد است.

• محل برگزاری همایش: مشهد، خیابان دانشگاه، خیابان اسرار، دانشگاه بین‌المللی امام رضا (ع)، سالن شهید سلیمانی
  • لینک شرکت به صورت مجازیaparat.com/imamreza.university/live