حضوری و مجازی/ شرکت برای عموم آزاد

برگزاری نشست تخصصی «درآمدی بر پهلوان‌پروری: ساحتی از ورزش تربیتی» در چهارمین همایش ملی و سومین همایش بین‌المللی اوقات فراغت

نشست تخصصی «پژوهشگاه تربیت‌بدنی و علوم ورزشی وزارت عتف» با موضوع «درآمدی بر پهلوان‌پروری: ساحتی از ورزش تربیتی» در روز نخست چهارمین همایش ملی و سومین همایش بین‌المللی اوقات فراغت، مورخ ۹ خرداد ماه ۱۴۰۳ برگزار خواهد شد.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه تربیت‌بدنی و علوم ورزشی، نشست تخصصی پژوهشگاه با عنوان «درآمدی بر پهلوان‌پروری: ساحتی از ورزش تربیتی» در روز نخست چهارمین همایش ملی و سومین همایش بین‌المللی اوقات فراغت، مورخ ۹ خرداد ماه ۱۴۰۳ از ساعت ۱۵:۳۰ الی ۱۷:۰۰ به صورت حضوری در محل دانشگاه‌ بین‌المللی امام رضا (ع) و همچنین به صورت مجازی برگزار خواهد شد. اسامی سخنرانان و میزبان نشست مذکور به شرح ذیل می‌باشد:

• دکتر زهرا سلمان «رئیس پژوهشگاه تربیت‌بدنی و علوم ورزشی»
  • دکتر مهرعلی باران‌چشمه «رئیس فدراسیون ورزش‌های زورخانه‌ای و کشتی پهلوانی و عضو شورای عالی ورزش و تربیت‌بدنی کشور»
  • دکتر محسن اسمعیلی «سرپرست معاونت پژوهشی پژوهشگاه»
  • دکتر حسین زارعیان «معاون فرهنگی و اجتماعی پژوهشگاه»
  • دکتر امین عظیم‌خانی «عضو هیأت علمی دانشگاه بین‌المللی امام رضا (ع)» / میزبان نشست

قابل توجه است، چهارمین همایش ملی و سومین همایش بین‌المللی اوقات فراغت توسط «دانشگاه بین‌المللی امام رضا (ع)» و با همکاری «کمیته ملی المپیک جمهوری اسلامی ایران»، «پژوهشگاه تربیت‌بدنی و علوم ورزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری»، «اداره کل تربیت‌بدنی سازمان امور دانشجویان» و «دانشگاه تربیت مدرس» با هدف ایده‌پردازی در صنعت اوقات فراغت ورزشی در روزهای چهارشنبه و پنج‌شنبه هفته جاری، مورخ ۹ و ۱۰ خرداد ماه به صورت حضوری و مجازی برگزار می‌شود.

پژوهشگران، استادان و اعضای هیأت علمی، دانشجویان و کلیه علاقه‌مندان می‌توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر و اطلاع از برنامه‌ زمان‌بندی به سایت همایش به نشانی: 4thleisurecongress.imamreza.ac.ir مراجعه و در موارد ضروری با دبیرخانه همایش با شماره تلفن ۰۵۱۳۸۰۴۱ داخلی ۱۱۵۸ تماس حاصل نمایند.

لازم به ذکر است، شرکت در همایش به صورت حضوری و مجازی برای عموم افراد (بدون ارسال مقاله) نیز آزاد است.

• محل برگزاری نشست: مشهد، خیابان دانشگاه، خیابان اسرار، دانشگاه بین‌المللی امام رضا (ع)
  • لینک شرکت به صورت مجازی (کلیه نشست‌ها): aparat.com/imamreza.university/live