چهاردهمین همایش بین‌المللی علوم ورزشی آغاز به کار کرد

آیین افتتاحیه چهاردهمین همایش بین‌المللی علوم ورزشی، صبح امروز چهارشنبه ۱۶ اسفندماه ۱۴۰۲برگزار شد.
چهاردهمین همایش بین‌المللی علوم ورزشی آغاز به کار کرد

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه تربیت‌بدنی و علوم ورزشی، آیین گشایش چهاردهمین همایش بین‌المللی علوم ورزشی، با حضور دکتر زهرا سلمان «رئیس پژوهشگاه و رئیس همایش»، دکتر مهدی نمازی‌زاده «عضو هیأت علمی بازنشسته دانشگاه تهران»، دکتر رضا قراخانلو «عضو هیأت علمی دانشگاه تهران»، دکتر حسین زارعیان «دبیر کل همایش»، دکتر صالح رفیعی «دبیر علمی»، دکتر امیر شمس «دبیر اجرایی» و جمعی از پیشکسوتان، پژوهشگران، اعضای هیأت علمی، دانشجویان و چهره‌های برجسته جامعه علمی و ورزشی کشور توسط پژوهشگاه تربیت‌بدنی و علوم ورزشی و با همکاری دانشگاه علامه طباطبائی در محل این دانشگاه برگزار شد.

در ابتدای مراسم، دکتر زهرا سلمان «رئیس پژوهشگاه و رئیس همایش» ضمن عرض خیرمقدم و خوش آمدگویی به تمامی حاضران، اظهار کرد: خوشبختانه همایش چهاردهم همچون سنوات گذشته با استقبال بالای پژوهشگران، استادان و دانشجویان روبرو شد و با توجه به اینکه دو دوره به صورت مجازی و غیرحضوری برگزار شد، خرسندیم از اینکه همایش چهاردهم با مشارکت جمع کثیری از پیشکسوتان و استادان برجسته حوزه‌های مرتبط در حال برگزاری است.

وی افزود: ضمن دعوت از تمامی دانشکده‌ها و گروه‌های علوم ورزشی دانشگاه‌های سراسر کشور جهت همکاری، از کلیه فدراسیون‌های ورزشی جهت برگزاری نشست‌های تخصصی دعوت به عمل آمد تا شاهد تعامل هرچه بیشتر میان جامعه دانشگاهی و ورزشی کشور باشیم. همچنین با انجام تحقیقات به روز و کاربردی و شناسایی چالش‌های موجود فدراسیون‌ها و سازمان‌های ورزشی، فاصله میان علم و عمل را کاهش دهیم.

در ادامه گزیده‌ای از سخنان دکتر حسین زارعیان «دبیرکل همایش» پخش شد که وی اظهار کرد: در همایش چهاردهم، 58 برنامه مختلف در نظر گرفته شده که از جمله می‌توان به برگزاری 21 نشست تخصصی با حضور فدراسیون‌ها، انجمن‌ها و سازمان‌های ورزشی شامل: فدراسیون‌های ورزش‌های آبی، آمادگی جسمانی، ورزش‌های زورخانه‌ای و کشتی پهلوانی، جودو، کاراته، والیبال، کمیته ملی المپیک و ... اشاره کرد. همچنین، 28 پنل تخصصی در محورهای علمی گوناگون برگزار خواهد شد.

دکتر زارعیان ادامه داد: این همایش با مشارکت جمعی از استادان برجسته داخلی و بین‌الملی از جمله: 13 سخنران بین‌المللی از کشورهای ژاپن، مالزی، انگلستان، بلژیک، اتریش، ایالات متحده، ایتالیا، کانادا و ... برگزار می‌شود. همچنین از مجموع مقالات ارسالی دانشجویان، استادان و پژوهشگران، 113 مقاله به صورت سخنرانی و 760 مقاله به صورت پوستر ارائه می‌گردد.

همچنین در ادامه مراسم، از کتاب دانشنامه مطالعات بین‌المللی علوم ورزشی با همکاری پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی و پژوهشگاه تربیت‌بدنی و علوم ورزشی وزارت عتف در حضور دکتر مهدی نمازی‌زاده، دکتر رضا قراخانلو، دکتر محمدحسین علیزاده، دکتر محمد احسانی و دکتر علی شریف‌نژاد (از مترجمان کتاب) رونمایی شد.

شایان‌ ذکر است، چهاردهمین همایش بین‌المللی علوم ورزشی، با شعار «انسان سالم، انسان متعالی» و با محورهای: «فعالیت بدنی و تندرستی»، «ارتقای عملکرد در ورزش قهرمانی»، «آسیب‌‌شناسی ورزشی و حرکات اصلاحی»، «تربیت‌بدنی تطبیقی و ورزش معلولین»، «مدیریت و سیاست‌گذاری در ورزش»، «بازاریابی و تجاری‌سازی در ورزش»، «جنبه‌های رفتاری فعالیت بدنی و تمرین»، «جامعه‌شناسی و روان‌شناسی ورزشی»، «بیومکانیک ورزشی»، «چالش‌های علمی فدراسیون‌های ورزشی»، «شبیه‌سازی دادگاه (موت کورت) با محوریت حقوق ورزشی»، «استارت‌آپ‌ها و فناوری‌های ورزشی»   از امروز چهارشنبه 16 اسفند آغاز و تا روز پنج شنبه 17 اسفند ماه در حال برگزاری است. در مراسم اختتامیه همایش نیز، ضمن معرفی سخنرانان برتر در هریک از پنل‌های همایش، پوسترهای برتر و برندگان «جایزه پژوهشگر برتر جوان (ویژه پژوهشگران زیر 35 سال)» و موت کورت نیز معرفی خواهند شد.

علاقه‌مندان می‌توانند برای اطلاع از برنامه کامل زمان‌بندی این رویداد به سایت همایش به نشانی 14thcong.ssrc.ac.ir مراجعه نمایند.