نخستین نشست ستاد هفته پژوهش و فناوری «پژوهشگاه تربیت‌‌بدنی و علوم ورزشی» برگزار شد

۰۹ آبان ۱۴۰۲ | ۱۵:۰۷ کد : ۲۰۲۷ معاونت پژوهشی معاونت فناوری اخبار و رویدادها
نشست هم‌اندیشی ستاد هفته پژوهش و فناوری «پژوهشگاه تربیت‌‌بدنی و علوم ورزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری» جهت حضور در بیست و چهارمین دوره «نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار» برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه تربیت‌‌بدنی و علوم ورزشی، نخستین نشست ستاد هفته پژوهش و فناوری پژوهشگاه، به ‌منظور تبیین و تشریح برنامه‌ها و وظایف اعضای ستاد با حضور دکتر زهرا سلمان «سرپرست پژوهشگاه»، دکتر مجید علی‌طاولی «سرپرست معاونت اداری، مالی و مدیریت منابع»، دکتر حسین زارعیان «معاون فرهنگی و اجتماعی» و جمعی از مدیران پژوهشگاه برگزار شد.

در ابتدای جلسه، دکتر سلمان «رئیس پژوهشگاه»، با تشریح اهمیت و اهداف برگزاری هفته پژوهش، بر ضرورت مشارکت همه‌جانبه اعضای هیأت علمی و کارمندان پژوهشگاه، به منظور حضور هرچه شایسته‌تر در این رویداد بزرگ علمی و ارائه خدمات و دستاوردهای پژوهشگاه در حوزه‌های مختلف، همچنین در نظر گرفتن ویژه‌برنامه‌هایی در حین برگزاری نمایشگاه، همچون برگزاری کارگاه‌های آموزشی کاربردی برای بازدیدکنندگان و ... تأکید کرد.

در ادامه این جلسه، حاضران ضمن ارائه نقطه نظرات خود در خصوص عملکرد پژوهشگاه در ادوار گذشته، جزئیات برنامه‌های مورد نظر، جهت مشارکتی فعال در نمایشگاه سال جاری را تشریح کردند. از جمله مهم‌ترین مواردی که مطرح و مورد بحث و بررسی قرار گرفت، می‌توان به موضوعات: «ارائه دستاوردهای پژوهشی و معرفی جدیدترین طرح‌های پژوهشی خاتمه یافته پژوهشگاه»، «رونمایی از جدیدترین محصولات و خدمات تیم‌های استارت‌آپی و شرکت‌های دانش‌بنیان مورد حمایت مرکز نوآوری فناوری‌های ورزشی پژوهشگاه»، «ارائه خدمات تست‌های پایش سلامت و تندرستی (به همراه مشاوره تخصصی)»، «عرضه تازه‌های نشر انتشارات پژوهشگاه و همچنین ارائه برخی کتب به صورت اهدایی» و ... اشاره کرد.

شایان ‌ذکر است، بیست و چهارمین دوره «نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار» با حضور دانشگاه‌ها، پژوهشگاه‌ها، پارک‌های علم و فناوری و مراکز رشد و وزارتخانه‌ها و سازمان‌های اجرایی مرتبط از سراسر کشور، در تاریخ ۲۲ الی ۲۵ آذرماه ۱۴۰۲، در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران برگزار خواهد شد و امکان بازدید از نمایشگاه برای عموم علاقه‌مندان، آزاد است.

کلید واژه ها: پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی پژوهشگاه تربیت بدنی پژوهشگاه علوم ورزشی نمایشگاه هفته پژوهش هفته پژوهش و فناوری نمایشگاه پژوهش و فناوری نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار هفته پژوهش نمایشگاه دستاوردهای پژوهش