حضور پژوهشگاه تربیت‌بدنی در نمایشگاه تجهیزات و کالاهای پزشکی ورزشی

پژوهشگاه تربیت‌بدنی و علوم ورزشی در نمایشگاه تجهیزات و کالاهای پزشکی ورزشی حضوردارد
حضور پژوهشگاه تربیت‌بدنی در نمایشگاه تجهیزات و کالاهای پزشکی ورزشی

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه تربیت‌ بدنی و علوم ورزشی، هم ‌زمان با برپایی چهاردهمین کنگره سراسری پزشکی ورزشی و آغاز به کار نمایشگاه تجهیزات و کالاهای پزشکی ورزشی پژوهشگاه تربیت ‌بدنی و علوم ورزشی در این رویداد حضوری فعال دارد.
در این نمایشگاه پژوهشگاه تربیت‌بدنی با برپایی غرفه اقدام به انجام آزمون‌های پایش سلامت و ارائه مشاوره، معرفی دوره‌ها و کارگاه‌های آموزشی و پژوهشی، ارائه آخرین کتاب‌ها و معرفی تازه‌ترین نشریات علمی- پژوهشی نموده است.
بدین‌وسیله از تمامی اساتید، دانشجویان، جامعه علمی ورزش کشور، ورزشکاران و علاقه‌مندان جهت بازدید از غرفه پژوهشگاه تربیت‌بدنی و علوم ورزشی دعوت به عمل می‌آید.
چهاردهمین کنگره سراسری پزشکی ورزشی و نمایشگاه تجهیزات و کالاهای پزشکی ورزشی از 24 لغایت ۲۶ مهرماه ۱۳۹۸ در مرکز آفرینش‌های فرهنگی و هنری کانون پرورش فکری و کودکان و نوجوانان واقع در تهران، میدان حضرت ولیعصر (عج)، بلوار کشاورز، خیابان حجاب، از ساعت 10 صبح الی 18 عصر پذیرای بازدیدکنندگان می‌باشد.

کلید واژه ها: چهاردهمین کنگره سراسری پزشکی ورزشی پژوهشگاه تربیت بدنی آزمون‌های پایش سلامت تازه‌ترین نشریات علمی- پژوهشی