ویژه اعضای هیأت علمی و دارای امتیاز فرهنگی

برگزاری دوره دانش‌افزایی اخلاق در پژوهش

وبینار «دانش‌افزایی اخلاق در پژوهش» توسط «پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری» و با همکاری «دانشگاه علامه طباطبایی تهران»، به صورت ویژه برای اعضای هیأت علمی در تاریخ ۲۴ بهمن ماه ۱۴۰۱، برگزار خواهد شد.
برگزاری دوره دانش‌افزایی اخلاق در پژوهش

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی، در این دوره دانش‌افزایی که دارای امتیاز فرهنگی موضوع ماده یک آیین‌نامه‌ ارتقای اعضای هیأت علمی می‌باشد، مباحث: «مبانی کارآزمایی بالینی»، «کدهای اخلاقی در مطالعات انسانی»، «آموزش تخصصی و اخلاقی کار با حیوانات خانگی» و غیره، به صورت مجازی و غیرحضوری در تاریخ 24 بهمن ماه، به مدت 8 ساعت آموزشی ارائه خواهد شد.

تدریس این وبینار برعهده: دکتر انوشیروان کاظم‌نژاد «استاد دانشگاه تربیت مدرس»، دکتر مینا فروزنده «استادیار دانشگاه علوم پزشکی ایران» و دکتر مجید پیرستانی «استادیار دانشگاه تربیت مدرس» می‌باشد.

علاقه‌مندان می‌توانند برای ثبت‌نام آنلاین به آدرس لینک‌ https://ssrc.ac.ir/farhangi/fa/form/84/ مراجعه و در صورت نیاز، جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره همراه 09394031586 تماس حاصل نمایند.