در گفتگو با دبیر علمی همایش
برگزاری بزرگترین همایش علوم ورزشی کشور با محورهای جدید، تمرکز زدایی و رکورد بیشترین مشارکت اعضای هیأت علمی و دانشگاههای سراسر کشور
به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی، دکتر علی کاشی «دبیر علمی همایش» در گفتکو با روابط عمومی پژوهشگاه اظهار کرد: ما سیزدهمین همایش بینالمللی را به دانشگاهها و مراکز علمی و پژوهشی برده و با شعار عملی همایشی برای همه، در محل این سازمانها، به شکل زنده برای جلب مشارکت حداکثری اعضای هیأت علمی و دانشجویان برگزار خواهیم کرد.
وی گفت: در سالهای گذشته این همایش به شکل متمرکز در شهر تهران برگزار میشد و در برخی مقاطع یک تا دو هزار استاد و دانشجوی این رشته برای برگزاری همایش به تهران میآمدند؛ اما در سال جاری با استفاده از ظرفیت شبکه و آموزش مجازی سعی شد تا در اکثر دانشگاههای بزرگ و معتبر سراسر کشور در این رشته، پنل های مشترک داشته باشیم و این همایش در دل 20 دانشگاه یا پژوهشگاه داخل و خارج از کشور برگزار تا دانشجویان و اساتید علاقهمند بتوانند در محل دانشگاه خود اقدام به شرکت در این رویداد بینالمللی نمایند.
برگزاری همایش در موضوعات و محورهای جدید برای برقراری ارتباط دانشگاه و جامعه
دبیر علمی همایش اضافه کرد: از جمله خلاقیتهای دیگر در این همایش، گذر از سبک کلاسیک و نگاه جامعهمحور به موضوعات همایش بوده است که این نگاه باعث شد تا مقالات همایش در 12 محور مورد نیاز جامعه از جمله: «فعالیت بدنی و تندرستی»، «ارتقای عملکرد در ورزش قهرمانی»، «علوم رفتاری در ورزش»، «مدیریت و سیاستگذاری در ورزش»، «بازاریابی و تجاریسازی در ورزش»، «ورزش و کرونا»، «مهندسی ورزش»، «بیومکانیک ورزش»، «آسیبشناسی ورزشی»، «حرکات اصلاحی»، «ورزش برای افراد کمتوان» و «جامعهشناسی» و «روانشناسی ورزشی» باشد. با این رویکرد، موفق به جلب مشارکت مادی و یا معنوی 18 فدراسیون، نهاد، انجمن و یا سازمان اجرایی فعال در حوزه ورزش شویم. قابل ذکر است، فهرست اسامی این سازمانها و برنامههای علمی مشترک با آنها در سایت همایش، ارائه شده است.
گذر از نگاه تمرکزگرایی به مشارکتگرایی با دانشگاههای کشور
دکتر کاشی بیان کرد: در سالهای گذشته انتخاب افراد در هیأت رئیسه، انتخاب سخنرانان کلیدی و تدوین برنامههای همایش به شکل متمرکز توسط پژوهشگاه انجام میشد که در همایش اخیر این اختیار به دانشگاهها و مراکز همکار داده شد، تا بیش از 60 درصد برنامهها را پیشنهاد دهند و سهم بیشتری از مدیریت برنامه خود را داشته باشند. البته پژوهشگاه نیز با بررسی پیشنهادها و اعتماد به برنامههای پیشنهادی، اقدام به توسعه مشارکت و همکاری بین دانشگاهی نمود.
وی گفت: در این همایش 13 دانشگاه برگزار کننده 20 پنل تخصصی هستند. این دانشگاهها شامل: «دانشگاه اصفهان»، «دانشگاه تهران»، «دانشگاه تربیت مدرس»، «دانشگاه گیلان»، «دانشگاه خوارزمی»، «دانشگاه شهیدرجایی»، «دانشگاه شهید بهشتی»، «دانشگاه تبریز»، «دانشگاه علامه طباطبائی»، «دانشگاه فردوسی مشهد»، «دانشگاه حکیم سبزواری»، «دانشگاه مازندران» و «دانشگاه لرستان» میباشند.
وی در ادامه افزود: پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی همه دانشکده/گروههای تربیت بدنی و علوم ورزشی دانشگاههای کشور را برای برگزاری پنل مشترک دعوت به همکاری نمود و این دانشگاهها پاسخ مثبت به این دعوت دادند. همچنین، 7 مرکز بینالمللی ، 10 پنل تخصصی را برگزار میکنند که فهرست اسامی آنها در سایت همایش قابل دسترسی است.
بیشترین اعداد و ارقام مشارکت اعضای هیأت علمی در برنامه همایشهای بینالمللی حوزه علوم ورزشی
دکتر کاشی در خاتمه این مصاحبه عنوان کرد: در این همایش 332 عضو هیأت علمی از 74 دانشگاه کشور بهعنوان کمیته علمی همایش در 10 محور همایش همکاری دارند. همچنین 217 عضو هیأت علمی به عنوان هیأت رئیسه پنلهای همایش، 72 عضو هیأت علمی دانشگاههای داخل، سخنرانان کلیدی داخلی و 79 استاد برجسته دانشگاههای خارج از کشور به عنوان سخنرانان خارجی همایش اقدام به ارائه سخنرانی خواهند نمود. در کل در این همایش 285 سخنرانی علمی اجرایی خواهیم داشت که 134 سخنرانی برگرفته از مقالات ارسالی به دبیرخانه و باقی سخنرانان، مدعوین خارجی و سخنرانان از حوزه علمی و اجرایی ورزش کشور خواهند بود.
شایان ذکر است: "سیزدهمین همایش بینالمللی علوم ورزشی" با شعار «فعالیت بدنی و عصر مدرن» در تاریخ 16 لغایت 19 اسفندماه 1400 برگزار خواهد شد.
علاقهمندان میتوانند، جهت شرکت در همایش و برای اطلاع از برنامه زمانبندی همایش (با جزئیات کامل)، کارگاههای آموزشی و غیره، به سایت همایش به نشانی https://13thcong.ssrc.ac.ir مراجعه نمایند.
نظر شما :