مشارکت بیش از ۶۰ استاد برجسته حوزه علوم ورزشی دنیا در سیزدهمین همایش بین‌المللی علوم ورزشی

۰۸ اسفند ۱۴۰۰ | ۱۱:۰۹ کد : ۹۲۱ معاونت فرهنگی و اجتماعی اخبار و رویدادها
بیش از ۶۰ نفر از صاحب‌نظران و اساتید برجسته در حوزه علوم ورزشی دنیا، در سیزدهمین همایش بین‌المللی علوم ورزشی مشارکت خواهند داشت.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه تربیت‌بدنی و علوم ورزشی، بر اساس برنامه‌ریزی‌های انجام‌ شده توسط واحد بین‌الملل پژوهشگاه، بیش از 60 نفر از اساتید و محققان برجسته علوم ورزشی دنیا (در تمامی گرایش‌ها) در سیزدهمین همایش بین‌المللی علوم ورزشی، سخنرانی خواهند کرد.

برخی از مهم‌ترین این افراد شامل پروفسور برنت الوار «رئیس انجمن ملی بدنسازی و قدرت NSCA»، دکتر جاویر مالو «مربی بدنساز تیم فوتبال رئال مادرید»، دکتر یان رولو «مدیر توسعه و تحقیق کمپانی Gatorade»، دکتر نیکولاس ایوانز «مدیر تحقیقات و استانداردهای فیفا»، دکتر آناستازیا فیسچر «رئیس کالج بین‌المللی پزشکی ورزشی ACSM»، پروفسور کارن دانیلچک «رئیس انجمن بین‌المللی مدیریت ورزشی»، پروفسور دیوید نیمن «متخصص تغذیه ورزشی»، دکتر کارستن کروگر «سردبیر نشریه Exercise Immunology Review»، دکتر ویلیام شیل «رئیس انجمن فیزیولوژی ورزش کانادا»، دکتر جیم تیلور «متخصص روانشناسی ورزشی»، دکتر یورن وولف «رئیس موسسه ECSS»، دکتر توماس الن «متخصص مهندسی ورزش از دانشگاه متروپولیتن منچستر» و دکتر اوتمار وی «متخصص جامعه‌شناسی ورزشی از دانشگاه وینا اتریش» می‌باشند.

علاقه‌مندان می‌توانند، جهت اطلاع از اسامی کامل و عناوین سخنرانی‌‌های خارجی همایش به نشانی: 13thcong.ssrc.ac.ir/page_2041.html?lang=fa مراجعه نمایید.

شایان ذکر است، "سیزدهمین همایش بین‌المللی علوم ورزشی" با شعار «فعالیت بدنی و عصر مدرن» و با محورهای «فعالیت بدنی و تندرستی»، «ارتقای عملکرد در ورزش قهرمانی»، «آسیب‌شناسی ورزشی و حرکات اصلاحی»، «مدیریت و سیاست‌گذاری در ورزش»، «جنبه‌های رفتاری تمرین و فعالیت بدنی»، «ورزش معلولین»، «جامعه‌شناسی و روان‌شناسی ورزشی»، «بیومکانیک ورزشی»، «مهندسی، فناوری و نوآوری در ورزش»، «بازاریابی و تجاری‌سازی در ورزش»، «ورزش و کرونا» و همچنین «جایزه بین‌المللی سال 2022 پژوهشگر جوان پژوهشگاه تربیت‌بدنی»، جهت هم‌اندیشی، تبادل آخرین دستاوردهای بنیادی، توسعه‌ای و کاربردی، حرکت در راستای تأمین نیازهای جامعه و توسعه ملی و بین‌المللی ورزش در تاریخ 16 الی 18 اسفند ماه 1400 و همچنین 19 اسفند ماه (بخش کارگاه‌های همایش)، به ‌صورت مجازی و غیرحضوری برگزار خواهد شد.

کلید واژه ها: علوم ورزشی همایش بین المللی همایش علمی تربیت بدنی