تحقق دیپلماسی علمی در ورزش

۰۲ اسفند ۱۴۰۰ | ۰۸:۳۵ کد : ۹۱۶ اخبار و رویدادها دفتر همکاری های بین الملل
برای نخستین بار، اساتید برجسته ۷ دانشگاه، پژوهشگاه و مؤسسه بین‌المللی، به ‌عنوان اعضای هیأت ‌رئیسه بخشی از پنل‌های تخصصی در سیزدهمین همایش بین‌المللی علوم ورزشی (با بیش از ۳۵ سخنرانی علمی)، مشارکت خواهند داشت
تحقق دیپلماسی علمی در ورزش

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه تربیت‌بدنی و علوم ورزشی، در راستای تحقق شعار «دیپلماسی علمی ورزش» و ارائه جدیدترین یافته‌ها و تحقیقات در گرایش‌های گوناگون رشته علوم ورزشی، در اقدامی کم‌نظیر 7 دانشگاه، پژوهشگاه و مؤسسه معتبر بین المللی، موافقت خود را برای برگزاری 10 پنل تخصصی در "سیزدهمین همایش بین‌المللی علوم ورزشی"، اعلام کردند.

بر اساس این گزارش،«کالج آمریکایی پزشکی ورزشیACSM »، «انجمن ملی قدرت و بدنسازی آمریکا NSCA»، « دانشگاه آلبورگ دانمارک»، «دانشگاه di Chieti-Pescara ایتالیا»، «پژوهشگاه علوم ورزشی ژاپن»، «پژوهشگاه علوم ورزشی کره جنوبی» و «پژوهشگاه علوم ورزشی هنگ‌کنگ»، در برگزاری این پنل‌ها با بیش از 35 سخنرانی علمی، مشارکت خواهند داشت.

یکی از ویژگی‌های منحصر به ‌فرد این پنل‎های تخصصی، حضور اساتید مطرح خارجی نهادهای فوق ، به‌ عنوان اعضای هیئت‌رئیسه پنل‌ها است، که تحت نظارت علمی «پژوهشگاه تربیت‌بدنی و علوم ورزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری» به عنوان مسئول برگزارکننده همایش، برنامه‌ریزی و انجام خواهد ‌شد. همچنین، ضمن مشارکت چهره‌های شناخته شده بین‌المللی، جمعی زیادی از فدراسیون‌های ورزشی، انجمن‌های علمی ورزشی، دانشکده‌ها و گروه‌های تربیت بدنی و علوم ورزشی دانشگاه‌ها، پژوهشگران، پیشکسوتان حوزه ورزش، دانشجویان و اساتید برجسته دانشگاهی و ... از سراسر کشور، در این رویداد به عنوان «بزرگ‌ترین گردهمایی خانواده علوم ورزشی ایران»، مشارکتی فعال خواهند داشت.

شایان ذکر است، "سیزدهمین همایش بین‌المللی علوم ورزشی" با شعار «فعالیت بدنی و عصر مدرن» و با محورهای «فعالیت بدنی و تندرستی»، «ارتقای عملکرد در ورزش قهرمانی»، «آسیب‌شناسی ورزشی و حرکات اصلاحی»، «مدیریت و سیاست‌گذاری در ورزش»، «جنبه‌های رفتاری تمرین و فعالیت بدنی»، «ورزش معلولین»، «جامعه‌شناسی و روان‌شناسی ورزشی»، «بیومکانیک ورزشی»، «مهندسی، فناوری و نوآوری در ورزش»، «بازاریابی و تجاری‌سازی در ورزش»، «ورزش و کرونا» و همچنین «جایزه بین‌المللی سال 2022 پژوهشگر جوان پژوهشگاه تربیت‌بدنی»، جهت هم‌اندیشی، تبادل آخرین دستاوردهای بنیادی، توسعه‌ای و کاربردی، حرکت در راستای تأمین نیازهای جامعه و توسعه ملی و بین‌المللی ورزش در تاریخ 16 الی 18 اسفند ماه 1400 (روزهای دوشنبه الی چهارشنبه)، به ‌صورت مجازی و غیرحضوری برگزار خواهد شد.

علاقه‌مندان می‎توانند جهت شرکت در همایش و کسب اطلاعات بیشتر در خصوص برنامه زمان‌بندی همایش، عناوین کارگاه‌های آموزشی و غیره، به سایت همایش به نشانی  https://13thcong.ssrc.ac.ir مراجعه و در صورت نیاز با دبیرخانه همایش، با شماره تلفن‌های 887478840 و 88747632 داخلی 420 تماس حاصل نمایند.

کلید واژه ها: دیپلماسی علوم ورزشی همایش بین المللی