تمدید مهلت ارسال مقاله به سیزدهمین همایش بین‌المللی علوم ورزشی

مهلت ارسال چکیده مقالات برای شرکت در سیزدهمین همایش بین‌المللی علوم ورزشی تمدید شد.
تمدید مهلت ارسال مقاله به سیزدهمین همایش بین‌المللی علوم ورزشی

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه تربیت‌ بدنی و علوم ورزشی، نظر به استقبال دانشجویان، پژوهشگران و درخواست‌های مکرر برای تمدید مهلت ارسال مقاله، جهت شرکت در سیزدهمین همایش بین‌المللی علوم ورزشی، این فرصت تا پایان روز پنجشنبه، 30 دی‌ ماه تمدید شد.

دکتر حسین زارعیان «دبیر کل سیزدهمین همایش بین‌المللی علوم ورزشی»، با اعلام این خبر افزود: اساتید، اعضای هیأت علمی و دانشجویان مقاطع تحصیلات تکمیلی و علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند، در تاریخ مذکور، نسبت به ارسال چکیده آثار خود اقدام نموده و جهت کسب اطلاعات بیشتر به وب‌سایت همایش به نشانی: https://13thcong.ssrc.ac.ir مراجعه کنند.

شایان‌ ذکر است: سیزدهمین همایش بین‌المللی علوم ورزشی با شعار «فعالیت بدنی و عصر مدرن» با حضور برترین اساتید و صاحب‌نظران علوم ورزشی داخل و خارج از کشور با محوریت: فعالیت بدنی و تندرستی، ارتقای عملکرد در ورزش قهرمانی، آسیب‌شناسی ورزشی و حرکات اصلاحی، مدیریت و سیاست‌گذاری در ورزش، جنبه‌های رفتاری تمرین و فعالیت بدنی، ورزش معلولین، جامعه‌شناسی و روان‌شناسی ورزشی، بیومکانیک ورزشی، مهندسی، فناوری و نوآوری در ورزش، بازاریابی و تجاری‌سازی در ورزش، ورزش و کرونا و همچنین «جایزه بین‌المللی سال 2022 پژوهشگر جوان پژوهشگاه تربیت‌بدنی»، جهت هم‌اندیشی، تبادل آخرین دستاوردهای بنیادی، توسعه‌ای و کاربردی، حرکت در راستای تأمین نیازهای جامعه و توسعه ملی و بین‌المللی در تاریخ 16 لغایت 18 اسفند ماه 1400 به‌ صورت مجازی برگزار خواهد شد.

علاقه‌مندان می‌توانند، برای تسریع در پیگیری امور و یا نحوه ارسال چکیده مقالات با سرکار خانم صباغ نوین (دبیرخانه همایش) با شماره تلفن‌های 887478840 و 88747632 داخلی 420 تماس حاصل نمایند.

کلید واژه ها: همایش بین‌المللی پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی