مراسم نکوداشت استاد نمازی زاده برگزار می‌شود

۰۹ آذر ۱۴۰۰ | ۰۸:۴۹ کد : ۸۶۹ معاونت فرهنگی و اجتماعی اخبار و رویدادها
پژوهشگاه تربیت‌بدنی و علوم ورزشی با همکاری دانشکده تربیت‌بدنی و علوم ورزشی دانشگاه تهران مراسم نکوداشت استاد مهدی نمازی زاده را برگزار می‌کند
مراسم نکوداشت استاد نمازی زاده برگزار می‌شود

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه تربیت‌بدنی و علوم ورزشی، به‌منظور تکریم پیشکسوتان علوم ورزشی ایران و به‌پاس تقدیر از 50 سال زحمات شایسته و ارزنده استاد و فرهیخته گرامی «جناب آقای دکتر مهدی نمازی زاده»، مراسم نکوداشت این معلم فرزانه با حضور همکاران، شاگردان و علاقه‌مندان ایشان، روز سه‌شنبه 16 آذرماه 1400 از ساعت 15 الی 17 در سالن آمفی‌تئاتر دانشکده تربیت‌بدنی دانشگاه تهران برگزار خواهد شد.
شایان‌ذکر است در این مراسم فیلم مستند زندگی‌نامه استاد نمازی زاده برای حاضران پخش خواهد شد.
گفتنی است، این مراسم برای علاقه‌مندانی که امکان حضور برای آنها فراهم نیست به‌صورت مجازی از طریق لینک: https://session.ssrc.ac.ir/dr-namazizadeh قابل‌مشاهده می‌باشد.
نشانی برگزاری مراسم: خیابان کارگر شمالی - بالاتر از تقاطع جلال آل احمد - بین خیابان پانزدهم و شانزدهم- روبروی کوی دانشگاه تهران- دانشکده تربیت‌بدنی دانشگاه تهران سالن آمفی‌تئاتر دانشکده.

دانلود پوستر

کلید واژه ها: نکوداشت استاد تربیت بدنی نمازی زاده