باهدف ارتقاء دانش و تخصص مربیان و ورزشکاران

۱۶ تیر ۱۴۰۰ | ۱۴:۱۱ کد : ۷۹۲ معاونت فرهنگی و اجتماعی اخبار و رویدادها
وبینار تخصصی مانیتورینگ بارهای تمرین با رویکرد پیشگیری و بازتوانی آسیب‌های ورزشی برگزار می‌شود
باهدف ارتقاء دانش و تخصص مربیان و ورزشکاران

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه تربیت‌بدنی و علوم ورزشی، وبینار تخصصی مانیتورینگ بارهای تمرین با رویکرد پیشگیری و بازتوانی آسیب‌های ورزشی باهدف ارتقاء دانش و تخصص مربیان و ورزشکاران توسط انجمن آسیب‌شناسی ورزشی و حرکات اصلاحی کشور و با حمایت پژوهشگاه تربیت‌بدنی، روز جمعه 25 تیرماه (ساعت 10 الی 14)، برگزار خواهد شد.
در وبینار مذکور مباحثی همچون: مبانی مانیتورینگ، اندازه‌گیری بارهای تمرین و پیشگیری از آسیب‌های ورزشی با استفاده از داده‌های مانیتورینگ ارائه خواهد شد.
بر اساس این گزارش، به شرکت‌کنندگان در این وبینار، گواهی دوزبانه از سوی انجمن آسیب‌شناسی ورزشی و حرکات اصلاحی اعطا خواهد شد. همچنین، تدریس وبینار نیز بر عهده دکتر حامد عباسی عضو هیات علمی پژوهشگاه تربیت‌بدنی و علوم ورزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری می‌باشد.

علاقه‌مندان می‌توانند جهت ثبت‌نام و برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره همراه: 09371087900 تماس حاصل نمایند.

پوستر وبینار

کلید واژه ها: وبینار مانیتورینگ بارهای تمرین پیشگیری و بازتوانی آسیب‌های ورزشی دکتر حامد عباسی