در راستای حمایت از شرکت های دانش‌بنیان حوزه علوم ورزشی صورت گرفت

۲۱ دی ۱۳۹۹ | ۰۸:۳۳ کد : ۶۴۸ معاونت فناوری اخبار و رویدادها
همکاری پژوهشگاه علوم ورزشی با شرکت دانش‌بنیان حوزه علوم ورزشی، بنیان صنعت نوین
در راستای حمایت از شرکت های دانش‌بنیان حوزه علوم ورزشی صورت گرفت

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه علوم ورزشی، در راستای حمایت‌ها و همکاری‌های مرکز ملی نوآوری فناوری‌های ورزشی پژوهشگاه علوم ورزشی از شرکت‌های دانش‌بنیان، با انعقاد قراردادی رسمی، محصول با فناوری نوین و پیچیده "آنالیز حرکت بدون نیاز به دوربین با استفاده از تکنولوژی IMU" موردحمایت قرار گرفت.

این محصول که تولید داخل شرکت بنیان صنعت می‌باشد برای اولین بار در داخل کشور و پس از ۳ سال تحقیق و پژوهش ساخته‌شده است و می‌تواند در تجزیه‌وتحلیل بسیار از حرکات انسان و ورزشکار در موقعیت‌های مختلف استفاده شود.

اندازه‌گیری پارامترهای کینماتیکی حرکت، نظیر سرعت و شتاب زاویه‌ای مفاصل و یا سرعت و شتاب خطی اندام‌های بدن در اندام‌های مختلف توسط این دستگاه بی‌سیم اندازه‌گیری شده و می‌تواند مورداستفاده آزمایشگاه‌های حوزه علوم ورزشی، کلینیک‌ها و مراکز توان‌بخشی و حتی صنعت انیمیشن سازی قرار گیرد. این دستگاه Motion capture ابزاری پوشیدنی و بیسیم مبتنی بر سنسورهای IMU است.

علاقه‌مندان برای کسب اطلاعات بیشتر به نشانی : bsnlab.com مراجعه نمایند.

کلید واژه ها: حمایت شرکت دانش‌بنیان مرکز ملی نوآوری فناوری‌های ورزشی بنیان صنعت نوین پژوهشگاه علوم ورزشی