معرفی مقالات برتر بخش سخنرانی در دوازدهمین همایش بین‌المللی علوم ورزشی

۲۴ آبان ۱۳۹۹ | ۱۵:۲۱ کد : ۵۶۲ معاونت پژوهشی اخبار و رویدادها
صاحبان مقالات برتر بخش سخنرانی در دوازدهمین همایش بین‌المللی علوم ورزشی معرفی شدند
معرفی مقالات برتر بخش سخنرانی در دوازدهمین همایش بین‌المللی علوم ورزشی

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه علوم ورزشی، تعداد 20 مقاله از مجموع 580 مقاله مورد پذیرش دبیرخانه دوازدهمین همایش بین‌المللی علوم ورزشی، پس از بررسی‌های انجام‌شده توسط هیئت‌داوران از دانشگاه‌ها و موسسه آموزش عالی سراسر کشور در بخش سخنرانی به‌عنوان مقالات برتر معرفی شدند.

پانل مطالعات بنیادی در ورزش (میزبان: دانشگاه مازندران)
سخنران برتر: زهرا همتی فارسانی "

عنوان سخنرانی:

The Effect Of Different Intensities Endurance And Resistance Training On Expression Mir-103a On Bone Marrow In Old Male Aging Laboratory Rats.

پانل مدیریت ورزش قهرمانی و حرفه‌ای (میزبان: کمیته ملی المپیک)
سخنران برتر: زهرا عسگری گندمانی

عنوان سخنرانی:

Evaluation And Prioritization Of Factors Influencing The Performance Of Selected Iranian Sports Caravan Teams At The Rio De Janeiro 2016

پانل مطالعات بنیادی در ورزش (میزبان: دانشگاه شهید بهشتی)
سخنران برتر: سمیرا رستمی

The Effects Of Forced Training And Voluntary Physical Activity In Environmental
Enrichment On Hippocampal Structure And Function In Prepubertal Rats.

پانل سیاست‌گذاری و توسعه پایدار در ورزش (میزبان: دانشگاه تهران)
سخنران برتر: مهدی غفوری یزدی

Strategies For Financing Iranian Professional Sport In The Capital Market

پانل کاربرد علوم ورزشی در والیبال (میزبان: دانشگاه شهید رجایی)
سخنران برتر: زهرا پاشایی

عنوان سخنرانی:

Comparison Scapular Dyskinesia Between Volleyball And Basketball Elite Athletes.

پانل صنعت ورزش (میزبان: دانشگاه رازی کرمانشاه)
سخنران برتر: سجاد سروش

عنوان سخنرانی:

Designing The Model Of Brand Globalization Of The Iranian Football Pro-League.

پانل مطالعات روان‌شناختی در ورزش (میزبان: دانشگاه اراک)
سخنران برتر: محمد ملکی

عنوان سخنرانی:

Acute Aerobic Exercise And Creative Thinking; Comparison Between Transient Hypofrontality State And Strength Model Of Self-Control’s Predictions.

پانل صنعت ورزش (میزبان: دانشگاه ارومیه)
سخنران برتر: رقیه سرلاب

Competitive Potential Of Exporting Iranian Sporting Goods And Trading Partners

پانل ورزش و بیماری‌ها / دیابت و قلبی عروقی (میزبان: دانشگاه فردوسی مشهد)
سخنران برتر: محمدرضا صادقیان شاهی

عنوان سخنرانی:

The Effect Of 8 Weeks Moderate Endurance Training On P107 Protein Conten In Type 2 Diabetic Male Mice.

پانل ورزش دانش‌آموزی (میزبان: وزارت آموزش‌وپرورش)
سخنران برتر: مهدی خطیب زاده

عنوان سخنرانی:

Designing The Model Of Improving Quality Of Physical Education Curriculum In North Khorasan Schools

پانل ورزش و بیماری‌ها / سرطان و ام اس (میزبان: دانشگاه تهران ـ پردیس بین‌المللی کیش)
سخنران برتر: ابراهیم بنی طالبی
عنوان سخنرانی:

A Randomized Controlled Trial Of Immunomodulatory Effects Of Exercise In Multiple Sclerosis Patients With Different Disability Levels.

پانل ورزش کودکی (میزبان: دانشگاه خوارزمی)
سخنران برتر: آرزو سادات جوهری

عنوان سخنرانی:

Effect Of Nintendo Ii Trainings On Spatial Working Memory And Cognitive - Motor Skills Of 6-8 Years Old Children With Developmental Coordination Disorder.

پانل فعالیت بدنی و تندرستی (میزبان: دانشگاه گیلان)
سخنران برتر: مونا حیدریان

عنوان سخنرانی:

The Effect Of Band Loop On Kinematic And Electromyography Of Lower Extremities During Pedaling With Ergometer In Individuals With And Without Genu Varum.

پانل مشکلات رایج عصبی عضلانی اسکلتی در ورزشکاران (میزبان: دانشگاه اصفهان)
سخنران برتر: حامد اسماعیلی
عنوان سخنرانی:

Comparison Of Synergistic Control Of Selected Lower Limb Muscles In Runners With Normal And Planus Feet.

پانل پیشگیری و بازتوانی آسیب‌های ورزشی (میزبان: دانشگاه شهید باهنر کرمان)
سخنران برتر: عرفان شکیبا

عنوان سخنرانی:

The Effects Of Specific Sports metrics™ Training Program On Functional Performance In Young Soccer Players.

پانل ورزش سالمندان (میزبان: دانشگاه فردوسی مشهد)
سخنران برتر: بهناز شاه‌طهماسبی

عنوان سخنرانی:

The Effect Of Trunk Strengthening Training Program On Physical Activity Levels, Physiological, And Psychological Functioning In Healthy Older Adults: A Randomised Controlled Trial.

پانل مطالعات فرهنگی اجتماعی در ورزش (میزبان: دانشگاه علامه طباطبایی)
سخنران برتر: احسان محمدی ترکمانی

عنوان سخنرانی:

Identification And Weighting Sport For All Activities Criteria In Islamic Republic Of Iran Army.

پانل فناوری و نوآوری در ورزش (میزبان: پژوهشگاه تربیت‌بدنی و علوم ورزشی)
سخنران برتر: بهناز مصلحی فر

عنوان سخنرانی:

Intelligent And Real-Time Detection Of The Angle Between Directions Of Hands And Head Of The Archer For The Best Releasing By Using The Image Processing Algorithm And Bayesian Learning Algorithm.

پانل ورزش زنان (میزبان: دانشگاه علامه طباطبایی)
سخنران برتر: مجید مردانیان قهفرخی

عنوان سخنرانی:

Osteosarcopenic Obesity Markers Changes Following Elastic Band Resistance Training In Osteosarcopenic Obese Women: A Randomized Controlled Trial.

پانل تربیت‌بدنی ویژه / ورزش برای افراد با کم‌توانی ذهنی
(میزبان: پژوهشگاه تربیت‌بدنی و علوم ورزشی و سازمان آموزش‌وپرورش استثنایی)
سخنران برتر: فاطمه مامشلو

عنوان سخنرانی:

The effect of virtual reality games on the balance and function of the lower extremity of children with Down syndrome.

شایان‌ذکر است، با توجه به عدم برگزاری همایش دوازدهم در اسفند سال گذشته به دلیل بحران شیوع بیماری کرونا و تداوم این مشکل در سطح کشور، این همایش با مشارکت و همکاری ۱۶ دانشگاه، چند فدراسیون ورزشی و سازمان مرتبط با موضوع همایش، در تاریخ 19 الی 22 آبان ماه،به صورت مجازی برگزار شد و بیش از ۴۰۰ عضو هیأت علمی از حدود ۳۵ دانشگاه کشور به‌عنوان کمیته علمی مشارکت و بیش از ۱۰۰ عضو هیأت علمی به‌عنوان اعضای هیأت رئیسه پنل‌ها، مدیریت این رویداد علمی را بر عهده داشتند.

کلید واژه ها: سخنرانان برتر دوازدهمین همایش بین‌المللی علوم ورزشی