با حضور معاون وزیر علوم دوازدهمین همایش بین‌المللی علوم ورزشی گشایش یافت

۱۹ آبان ۱۳۹۹ | ۱۶:۲۴ کد : ۵۵۴ معاونت پژوهشی اخبار و رویدادها
دوازدهمین همایش بین‌المللی علوم ورزشی با حضور دکتر مجتبی صدیقی معاون وزیر علوم و رئیس سازمان امور دانشجویان به‌صورت مجازی آغاز شد.
با حضور معاون وزیر علوم دوازدهمین همایش بین‌المللی علوم ورزشی گشایش یافت

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه تربیت‌بدنی، مراسم افتتاحیه دوازدهمین همایش بین‌المللی علوم ورزشی، با حضور دکتر مجتبی صدیقی «معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و رئیس سازمان امور دانشجویان» (به‌صورت آنلاین) و با پیام دکتر غلامحسین رحیمی معاون پژوهش و فناوری وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و پیام پروفسور نیکول روث کیث، رئیس کالج آمریکایی طب ورزشی ACSM و با حضور دکتر علی شریف نژاد رئیس پژوهشگاه تربیت‌بدنی و علوم ورزشی و« رئیس همایش»، دکتر رضا قراخانلو «رئیس آکادمی ملی المپیک»، دکتر محمد شریعت زاده «دبیر کل همایش»، دکتر علی کاشی «دبیر علمی همایش»، دکتر هادی روحانی «دبیر اجرایی همایش» و سردار دکتر مهر علی باران چشمه «مشاور رئیس ستاد کل نیروهای مسلح ج.ا.ا» و تنی چند از اعضای هیأت علمی پژوهشگاه در سالن اجتماعات پژوهشگاه تربیت‌بدنی آغاز به کارکرد.

این خبر در حال بروز رسانی می باشد

کلید واژه ها: معاون وزیر علوم افتتاحیه دوازدهمین همایش پژوهشگاه تربیت‌بدنی و علوم ورزشی