سخنرانی مدیرکل مرکزجهانی نوآوری ورزشی در دوازدهمین همایش بین المللی علوم ورزشی

۱۷ آبان ۱۳۹۹ | ۱۲:۵۴ کد : ۵۴۷ اخبار و رویدادها دفتر همکاری های بین الملل
آیریس کوردوبا مدیرکل مرکز جهانی نوآوری ورزشی تحت نظر مایکروسافت در دوازدهمین همایش بین‌المللی علوم ورزشی سخنرانی می‌کند
سخنرانی مدیرکل مرکزجهانی نوآوری ورزشی در دوازدهمین همایش بین المللی علوم ورزشی

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه تربیت‌بدنی و علوم ورزشی، آیریس کوردوبا مدیرکل مرکز جهانی نوآوری ورزشی، در دوازدهمین همایش بین‌المللی علوم ورزشی در مورد: " استارت آپ ها چطور به صنعت ورزش کمک می‌کنند؟" سخنرانی خواهد کرد.

او در سال 2015 این مرکز را راه‌اندازی کرد که درواقع اقدامی مشترک بین بخش‌های دولتی، خصوصی و دانشگاهی است که هدف آن ارتقا نوآوری در صنعت ورزش و ایجاد یک اکوسیستم متشکل از نزدیک به 200 شرکت و موسسه است و پروژه‌های هم‌افزایی و ارزشی در خصوص نوآوری ورزش را راه‌اندازی و اجرا می‌کند.

وی به‌عنوان مدرس رویدادهای مرتبط با ورزش و فناوری در سطح ملی و بین‌المللی فعالیت می‌کند و در سال 2016 و 2018 با توجه به رتبه‌بندی سالانه منتشرشده توسط مجله Meta Deporte، به‌عنوان یکی از بانفوذترین زنان در صنعت ورزش شناخته شد.

کوردوبا در سال 2018 نیز توسط Mujeres & Cia به‌عنوان 100 رهبر زن برتر شناخته شد.

اطلاعات و آشنایی بیشتر با ایشان:

کلید واژه ها: سخنرانی مدیرکل مرکزجهانی نوآوری ورزشی دوازدهمین همایش بین‌المللی علوم ورزشی