سخنرانی پروفسور کاتلین هیوود، در دوازدهمین همایش بین‌المللی علوم ورزشی

۱۴ آبان ۱۳۹۹ | ۱۴:۱۱ کد : ۵۴۴ اخبار و رویدادها دفتر همکاری های بین الملل
پروفسور کاتلین هیوود، استاد بازنشسته دانشگاه میزوری در دوازدهمین همایش بین‌المللی علوم ورزشی سخنرانی خواهد کرد
سخنرانی پروفسور کاتلین هیوود، در دوازدهمین همایش بین‌المللی علوم ورزشی

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه تربیت‌بدنی و علوم ورزشی، پروفسور کاتلین ام. هیوود استاد بازنشسته دانشگاه میزوری در سینت لوئیس درزمینه "سی سال تجربه پژوهش و آموزش در رشد حرکتی" در دوازدهمین همایش بین‌المللی علوم ورزشی سخنرانی می‌کند.

وی نویسنده برجسته بین‌المللی است و درزمینه رشد حرکتی در طول عمر خود مطالب ارزنده‌ای دارد. او اولین کتاب درسی رشد حرکتی را منتشر کرد که نگاهی به طول عمر برای رشد حرکتی داشت.

هیوود یکی از اعضای آکادمی ملی حرکت‌شناسی و کنسرسیوم تحقیقاتی انجمن بهداشت و تربیت‌بدنی (SHAPE America) است. او همچنین دریافت‌کننده جایزه SHABE America Mabel Lee است.

از سوابق دیگر او می‌توان به ریاست انجمن روان‌شناسی ورزش و فعالیت بدنی آمریکای شمالی و ریاست آکادمی رشد حرکتی SHAPE America اشاره کرد. هیوود در دانشگاه روانشناسی ورزش، رشد و رفتار حرکتی و بیومکانیک تدریس می‌کند.

اطلاعات و آشنایی بیشتر با ایشان:

دوازدهمین همایش بین‌المللی علوم ورزشی از تاریخ 19 تا 22 آبان سال 1399  به ‌صورت مجازی برگزار خواهد