سخنرانی استاد دانشگاه دولتی آپالاچی در دوازدهمین همایش بین‌المللی علوم ورزشی

۱۰ آبان ۱۳۹۹ | ۰۸:۴۷ کد : ۵۳۲ اخبار و رویدادها دفتر همکاری های بین الملل
پروفسور دیوید نیمان، استاد دانشگاه دولتی آپالاچی، در دوازدهمین همایش بین‌المللی علوم ورزشی سخنرانی می‌کند
سخنرانی استاد دانشگاه دولتی آپالاچی در دوازدهمین همایش بین‌المللی علوم ورزشی

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه تربیت‌بدنی و علوم ورزشی، پروفسور دیوید نیمان استاد گروه زیست‌شناسی در کالج علوم و هنر دانشگاه دولتی آپالاچی و مدیر آزمایشگاه عملکرد انسانی پردیس تحقیقاتی کارولینای شمالی، در دوازدهمین همایش بین‌المللی علوم ورزشی، درزمینه " بیماری کرونا، زنگ خطری برای جامعه دارای نقص ایمنی و بدون تناسب و دوران سالمندی ما" سخنرانی خواهد کرد.

دکتر نیمان درزمینه ایمونولوژی ورزش و تغذیه پیشگام است. حوزه پژوهشی فعلی وی بررسی محصولات منحصربه‌فرد تغذیه‌ای به‌عنوان اقدامات متقابل برای اختلال عملکرد ایمنی ناشی از ورزش و چاقی، التهاب، بیماری و استرس اکسیداتیو با استفاده از یک رویکرد چندگانه است.

دکتر نیمان بیش از 10.9 میلیون دلار کمک‌هزینه تحقیقاتی دریافت کرده و بیش از 370 مقاله معتبر منتشر کرده است. وی سردبیر بخش تغذیه ورزشی دو نشریه معتبر در حوزه تغذیه و هیات تحریریه ده نشریه ازجمله نشریه طب در ورزش و نشریه بین‌المللی تغذیه و متابولیسم ورزشی است. در پژوهش‌ها بیش از 41000 بار به کارهای علمی او استناد شده است.

اطلاعات و آشنایی بیشتر با ایشان:

دوازدهمین همایش بین‌المللی علوم ورزشی از تاریخ 19 تا 22 آبان سال 1399  به ‌صورت مجازی برگزار خواهد.

کلید واژه ها: سخنرانی استاد دانشگاه دولتی آپالاچی پروفسور دیوید نیمان