سخنرانی نایب رئیس کالج آمریکایی طب ورزشی در دوازدهمین همایش بین المللی علوم ورزشی

۰۴ آبان ۱۳۹۹ | ۱۰:۴۳ کد : ۵۲۴ اخبار و رویدادها دفتر همکاری های بین الملل
پروفسور استلا وولپ، نایب رئیس کالج آمریکایی طب ورزشی در دوازدهمین همایش بین المللی علوم ورزشی سخنرانی خواهد کرد

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی، استلا وولپ نایب رئیس کالج آمریکایی طب ورزشی و مدیر گروه علوم تغذیه دانشکده پرستاری دانشگاه درکسل (یکی از دانشگاه‌های ایالات متحده آمریکا در فیلادلفیا) در مورد تکنیک های مدیریت وزن برای کاهش وزن ؛ تغذیه در مقابل ورزش در دوازدهمین همایش بین المللی علوم ورزشی سخنرانی خواهد داشت.
پروفسور استلا وولپ، متخصص تغذیه و فیزیولوژیست ورزش است و حوزه مطالعاتی اش بر چاقی و پیشگیری از دیابت ، ترکیب بدن ، تراکم مواد معدنی استخوان و متابولیسم مواد معدنی و ورزش متمرکز است. وی عضو تیم مستر هاکی زمینی آمریکا نیز هست.

اطلاعات و آشنایی بیشتر با ایشان:

دوازدهمین همایش بین‌المللی علوم ورزشی از تاریخ 19 تا 22 آبان سال 1399  به ‌صورت مجازی برگزار خواهد.

کلید واژه ها: سخنرانی استلا وولپ دردوازدهمین همایش بین المللی علوم ورزشی