بازدید اعضا هیات رئیسه پژوهشگاه تربیت بدنی و دانشگاه شهید بهشتی از حوزه برگزاری آزمون عملی علوم ورزشی دانشگاه شهید بهشتی تهران

۲۸ شهریور ۱۳۹۹ | ۲۳:۱۴ کد : ۴۸۲ معاونت پژوهشی اخبار و رویدادها
اعضای هیأت رئیسه پژوهشگاه تربیت‌بدنی و علوم ورزشی، صبح امروز جمعه ۲۸ شهریور ماه از حوزه امتحانی آزمون عملی رشته علوم ورزشی در دانشگاه شهید بهشتی که میزبان جمع زیادی از داوطلبان تهرانی است، بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی، در دومین روز از برگزاری آزمون عملی رشته علوم ورزشی سال 99 ، دکتر علی شریف نژاد رئیس پژوهشگاه تربیت بدنی به اتفاق دکتر علی کاشی معاون پژوهشی و تحصیلات تکمیلی ضمن دیدار با دکترجواد اطاعت، معاون پشتیبانی، مالی و مدیریت منابع  دانشگاه شهید بهشتی و دکترسجاد احمدی زاد رئیس دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی از حوزه برگزاری آزمون عملی پسران بازدید کردند.

دکتر کاشی معاون پژوهشی پژوهشگاه  در این باره افزود: امروز جهت بررسی شرایط برگزاری آزمون عملی در یکی از پرمتقاضی‌ترین استان‌های کشور از محل برگزاری آزمون عملی در پایتخت، بازدید کردیم که خوشبختانه شاهد اجرای بسیار خوب و رضایت‌بخش دستورالعمل‌های فنی و رعایت نکات بهداشتی توسط عوامل اجرایی آزمون و داوطلبان  در دانشکده علوم ورزشی و تندرستی دانشگاه شهید بهشتی بودیم.

وی افزود: مدیریت عالی برگزاری این آزمون در دو سال اخیر توسط این دانشگاه توانسته است الگویی با بالاترین استاندارد ها را در کشور ایجاد نماید و در حال حاضر دانشگاه شهید بهشتی جزو بهترین دانشگاه های کشور در این زمینه است.
وی گفت: روز گذشته، آزمون عملی در ۲۷ حوزه امتحانی برگزار شد که امروز تعداد آنها به ۳۵ حوزه، افزایش یافت و در حال حاضر تمامی حوزه‌ها در ۳۱ استان کشور در حال برگزاری این آزمون هستند. همچنین در روزهای آینده در تاریخ ۲۹ الی ۳۱ شهریور ماه، آزمون عملی به صورت ویژه برای بانوان در سراسر کشور، برگزار خواهد شد.

معاون پژوهشی و تحصیلات تکمیلی پژوهشگاه افزود: پس از این بازدید، در گفتگویی که با مسئولان دانشگاه شهید بهشتی داشتیم در زمینه گسترش همکاری‌های مشترک میان طرفین نیز، بحث و تبادل نظر شد و امیدوار هستیم جهت توسعه دانش علوم ورزشی در سطح کشور از ظرفیت‌های بسیار خوب این دانشگاه، بهره‌مند شویم.

کلید واژه ها: بازدید هیات رئیسه پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی، دانشگاه شهید بهشتی