آزمون عملی رشته علوم ورزشی با مشارکت ۳۵ دانشگاه کشور با رعایت پروتکل‌های بهداشتی آغاز شد

۲۷ شهریور ۱۳۹۹ | ۱۷:۰۰ کد : ۴۸۱ معاونت پژوهشی اخبار و رویدادها
آزمون عملی رشته علوم ورزشی با همکاری بیش از ۳۰۰۰ متخصص حوزه علوم ورزشی و حضور ۴۲۰۰۰ داوطلب این رشته در ۳۵ دانشگاه کشور آغاز شد

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه تربیت‌بدنی و علوم ورزشی، آزمون عملی رشته علوم ورزشی صبح امروز (پنج‌شنبه ۲۷ شهریور) توسط پژوهشگاه تربیت‌بدنی و نظارت سازمان سنجش آموزش کشور و همکاری ۳۵ دانشگاه کشور توسط ۳۰۰۰ متخصص علوم ورزشی از ۴۲۰۰۰ داوطلب رشته علوم ورزشی با حضور ناظران پژوهشگاه با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی برگزار شد.
با توجه به همه‌گیری ویروس کرونا نصب بنرهای بهداشتی در سالن‌های ‏برگزاری آزمون، وجود ماسک و مواد ضدعفونی در طول آزمون برای استفاده داوطلبان، استفاده عوامل اجرایی ‏آزمون از ماسک، دستکش، شیلد و...، استقرار پزشک و پرستار در طول زمان برگزاری آزمون و بررسی رعایت مسائل بهداشتی ‏محیط آزمون توسط نمایندگان دانشگاه‌های علوم ‌پزشکی، ضدعفونی اماکن، وسایل و افراد، ایجاد تهویه و توجه به فاصله‌گذاری اجتماعی، ازجمله مهم‌ترین اقداماتی پیشگیرانه‌ای است که برای جلوگیری از شیوع ویروس کرونا در این آزمون توسط دانشگاه‌ها انجام‌شده است.
آزمون عملی داوطلبان رشته علوم ورزشی بخشی از آزمون سراسری سال ۱۳۹۹ است که در روزهای پنج‌شنبه و جمعه 27 و 28 شهریور (ویژه پسران) و شنبه الی دوشنبه مورخ 29، 30 و 31 شهریورماه (ویژه دختران) با همکاری اعضای هیات علمی، کارمندان، دانشجویان دانشگاه‌ها و با حضور نمایندگان سازمان سنجش آموزش کشور و پژوهشگاه تربیت‌بدنی و علوم ورزشی در 35 دانشگاه بزرگ کشور برگزار می‌شود.

کلید واژه ها: آزمون عملی رشته علوم ورزشی پژوهشگاه تربیت‌بدنی و علوم ورزشی سازمان سنجش آموزش کشور آزمون سراسری سال 1399