نهمین دوره بین‌المللی بازی‌های حرکتی هدفمند و ورزش کودکان برگزار می‌شود

۱۱ تیر ۱۳۹۹ | ۱۷:۲۴ کد : ۳۸۸ معاونت فرهنگی و اجتماعی اخبار و رویدادها
پژوهشگاه تربیت‌بدنی و علوم ورزشی نهمین دوره بین‌المللی بازی‌های حرکتی هدفمند و ورزش کودکان را به‌صورت مجازی برگزار می‌کند
نهمین دوره بین‌المللی بازی‌های حرکتی هدفمند و ورزش کودکان برگزار می‌شود

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه تربیت‌بدنی و علوم ورزشی، نهمین دوره بین‌المللی بازی‌های حرکتی هدفمند و ورزش کودکان به‌صورت وبینار، با هدف دانش‌افزایی مربیان و علاقه‌مندان به حوزه فعالیت بدنی، بازی و ورزش کودکان از تاریخ 29 الی 31 مردادماه 99 با حضورمدرسان برجسته ایرانی و مدرسان مطرحی از کشورهای سوئیس، آمریکا، انگلیس، اسپانیا، کانادا برگزار خواهد شد.
مربیان، دانشجویان و علاقه‌مندان حوزه بازی و ورزش کودکان با حضور در این دوره درزمینهٔ طراحی برنامه‌های تمرینی بازی‌های حرکتی هدفمند و ورزش‌های متناسب رشدی کودکان توانمندی‌های مناسبی کسب خواهند کرد.
آموزش طراحی و اجرای بازی‌های حرکتی هدفمند، بازی‌های ریتمیک، بازی‌های فیتنس کودکان، بازی‌های تقویت‌کننده هماهنگی دو نیمکره مغز و...، سخنرانی نمایندگان مؤسسات معتبر بازی و ورزش کودکان خارجی و آشنایی با شیوه برنامه‌ریزی و عملکرد آنها، نمایشگاه مجازی محصولات بازی و ورزش کودکان و دسترسی رایگان به کلیپ‌های منتخب کلاس‌های دوره قبل و همچنین دسترسی رایگان به مدت 6 ماه به سایت آکادمی آموزش مهارت‌های حرکتی سوئیس از برنامه‌ها پیش‌بینی‌شده در این دوره خواهد بود.
شایان‌ذکر است، در انتهای دوره ارائه گواهینامه بین‌المللی معتبر به شرکت‌کنندگان اعطا می‌شود.

برای ثبت‌نام و کسب اطلاعات بیشتر اینجا کلیک نمایید

دانلود پوستر

کلید واژه ها: نهمین دوره بین‌المللی بازی‌های حرکتی هدفمند ورزش کودکان پژوهشگاه تربیت‌بدنی و علوم ورزشی