عوامل مخاطره‌آمیز، راهبردهایی برای پیشگیری و استفاده در تمرین

کتاب افتادن در سالمندان به تازگی منتشر شد

۰۸ دی ۱۴۰۳ | ۱۳:۲۲ کد : ۲۷۲۰ معاونت پژوهشی اخبار و رویدادها زیر نویس
تعداد بازدید:۳۱۷
کتاب افتادن در سالمندان (ویرایش سوم) در قطع وزیری و ۵۲۶ صفحه، توسط انتشارات «پژوهشگاه تربیت‌بدنی و علوم ورزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری» در سال جاری منتشر شد.
کتاب افتادن در سالمندان به تازگی منتشر شد

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه تربیت‌بدنی و علوم ورزشی، کتاب افتادن در سالمندان (عوامل مخاطره‌آمیز، راهبردهایی برای پیشگیری و استفاده در تمرین)، تألیف: استفان لرد، کاترین شرینگتون و واسی ناگانتان با ترجمه: سمیه مهرلطیفان، دکتر علی فتاحی و دکتر داود خضری با قیمت ۶۰۰,۰۰۰ تومان از سوی انتشارات پژوهشگاه به تازگی روانه بازار کتاب شد.

آشنایی با کتاب (از زبان مؤلفان)

همان‌طور که عنوان نشان می‌دهد، این کتاب دارای سه موضوع اصلی است که در خصوص: عوامل مخاطره‌آمیز افتادن، استراتژی‌های پیشگیری از افتادن و پیامدهای تمرین می‌باشد.

بخش اول شامل: یک فصل مقدماتی در مورد اپیدمیولوژی افتادن و آسیب‌های ناشی از افتادن در افراد سالمند است. فصل‌های ۲ تا ۱۲ ارزیابی‌های انتقادی از عوامل مخاطره‎‌آمیز افتادن را ارائه می‌کنند که تحت عناوین ثبات وضعیتی، راه رفتن، عناوین حسی و عصبی عضلانی، بیومکانیک، پاها و کفش‌ها، عملکرد مغز، شناخت، افسردگی و ترس از افتادن، پزشکی، داروها و عوامل خطر محیطی مورد بررسی قرار می‌گیرند. فصل ۱۳ تحقیقات در زمینه نوظهور تشخیص افتادن با فناوری‌های جدید را مرور می‌کند و فصل ۱۴ یافته‌هایی را در غربالگری و ارزیابی مخاطرات افتادن را ارائه می‌دهد. فصل آخر با استفاده از یک معیار ساده مبتنی بر شواهد، اهمیت عوامل مخاطره‌آمیز توصیف شده در فصل‌های بالا را به عنوان ضعیف، متوسط یا قوی می‌سنجد.

بخش دوم با مروری بر استراتژی‌های پیشگیری از افتادن شروع می‌شود که به تعداد زیادی از عوامل مخاطره‌آمیز افتادن می‌پردازد. فصل‌های ۱۶ تا ۲۳ یافته‌های منتشر شده در مورد استراتژی‌های منفرد برای مقابله با خطر افتادن را خلاصه می‌کنند: ورزش، تمرین قدم برداشتن، بازی‌های تمرینی، رفتار درمانی شناختی، مدیریت پزشکی، تصحیح بینایی، استفاده از کفش‌های ایمن، وسایل کمکی و وسایل و اصلاحات محیطی، فصل ۲۴ به استراتژی‌هایی برای به حداقل رساندن آسیب ناشی از افتادن می‌پردازد، فصل ۲۵ شواهد مربوط به مداخلات چندعاملی برای جلوگیری از افتادن را خلاصه می‌کند و دو فصل پایانی (فصل ۲۶ و ۲۷) راهبردهای پیشنهادی برای جلوگیری از افتادن در بیمارستان‌ها و مراقبت‌های سالمندان مسکونی را مورد بحث قرار می‌دهد.

بخش سوم، اطلاعات راهبردهای موفقیت‌آمیز پیشگیری از افتادن را در قالبی ترکیب می‌کند که می‌تواند برای تسهیل ترجمه یافته‌های تحقیق به عمل بالینی استفاده شود. این شامل فصولی در مورد تغییر رفتار، ترجمه تحقیقاتی، اقتصاد سلامت استراتژی‌های پیشگیری از افتادن و مداخلات بهینه است. برای زیرگروه‌های خاصی از افراد سالمند، فصل آخر به بررسی مسائل تحقیقاتی و بالینی می‌پردازد که هنوز باید در این زمینه به آنها پرداخته شود.

در هر فصل سعی شده است، ماهیت تحلیلی داشته باشیم. بنابراین، به سادگی فهرستی از عوامل متعدد و متنوعی را که به عنوان عوامل خطر احتمالی (اما اثبات نشده) برای افتادن و راهبردهای پیشنهادی (اما آزمایش نشده) پیشگیری از افتادن پیشنهاد شده‌اند، ارائه نکرده‌ایم و به جای آن، سعی بر این بوده است تا شواهد مربوط به هریک از عوامل دخیل در افتادن را ارزیابی کنیم تا مشخص شود که آیا آنها حوزه‌های مهمی برای بررسی و مداخله هستند یا خیر. به عنوان مثال، استدلال‌هایی را ارائه می‌کنیم که برخی از رویکردهای سنتی را برای مدیریت افراد مسن در معرض خطر افتادن به چالش کشد. سودمندی ارزیابی خطر افتادن را تنها براساس تشخیص فرآیندهای بیماری و ارزش تست‌های بالینی استاندارد بینایی، حس، قدرت و تعادل به چالش خواهیم کشید. همچنین نقش داروهای خاص در افزایش شیوع زمین خوردن افراد سالمند و اینکه چرا عواملی مانند مصرف نوشیدنی‌ها، اختلالات دهلیزی و افت فشار خون وضعیتی اغلب به عنوان عوامل مخاطره‌آمیز مهم برای افتادن در مطالعات اپیدمیولوژیک را مورد بحث قرار می‌دهیم.

با توجه به مداخلات، اثربخشی راهبردهای پیشنهادی برای جلوگیری از افتادن را بررسی نموده و تلاش می‌کنیم تا مشخص شود که چرا بسیاری از مداخلات پیشگیری از افتادن مؤثر نبوده‌اند.

امید است این کتاب مورد توجه پزشکان، پرستاران، فیزیوتراپیست‌ها، کاردرمانگران، متخصصین پا، پژوهشگران در زمینه افزایش سن و سالمندی، مدیران خدمات بهداشتی، پزشکی و مراقبت‌های بهداشتی وابسته به دانشجویان کارشناسی و کارشناسی ارشد و فعالان در رشته‌های بهداشت عمومی، آسیب و بهداشت حرفه‌ای قرار گیرد. تفکر غالب بر این است که این کتاب برای کسانی که در محیط‌های اجتماعی، بیمارستانی و مراکز مراقبت از سالمندان کار می‌کنند، نیز کاربردی باشد.

نحوه خرید کتاب

  • خرید آنلاین سایر کتب انتشارات پژوهشگاه: pub.ssrc.ac.ir
  • مراجعه حضوری: تهران، خیابان شهید مطهری، خیابان میرعماد، کوچه پنجم، پلاک سه (نیاز به هماهنگی قبلی)

شایان‌ ذکر است، ارسال پستی کتاب به سراسر کشور با هزینه ۶۰,۰۰۰ تومان انجام و برای سفارش‌های بالاتر از ۱,۰۰۰,۰۰۰ تومان، ارسال کتب به صورت رایگان، انجام خواهد شد.

دانلود فایل PDF صفحات ابتدایی کتاب

 

 

انتهای خبر/


لینک دانلود فایل

نظر شما :