برگزاری جشنواره جذب سرمایه در صنعت ورزش

۰۷ آبان ۱۴۰۳ | ۱۵:۱۳ کد : ۲۴۹۵ معاونت فناوری اخبار و رویدادها زیر نویس
تعداد بازدید:۷۶
جشنواره جذب سرمایه در صنعت ورزش در تاریخ ۷ الی ۹ آذر ماه ۱۴۰۳ به میزبانی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار می‌شود.
برگزاری جشنواره جذب سرمایه در صنعت ورزش

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه تربیت‌بدنی و علوم ورزشی، جشنواره جذب سرمایه در صنعت ورزش با شعار «ارزش، ارزش و ارزش» توسط دانشگاه فردوسی مشهد، اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان خراسان رضوی، انجمن صنعت ورزش خراسان رضوی، پارک علم و فناوری خراسان و با حمایت پژوهشگاه علوم ورزشی وزارت علوم، با حضور جمعی از مقامات ارشد سازمان‌ها و دستگاه‌ها در حوزه‌های مرتبط، سرمایه‌گذاران، کارآفرینان، شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان، مربیان، ورزشکاران و ... در تاریخ ۷ الی ۹ آذر ماه ۱۴۰۳ برگزار خواهد شد.

مهلت ثبت‌نام در این جشنواره حداکثر تا تاریخ ۱۹ آبان ماه می‌باشد و ماهیت و نوع سرمایه‌گذاری و سرمایه‌پذیری در جشنواره، شامل: مشارکت مالی، مشارکت بازرگانی، مشارکت در تولید و توسعه دانش فنی، مشارکت هم‌آفرینی، مشارکت پروژه‌ای، مشارکت داوطلبانه، مشارکت مهارت‌افزایی و آموزشی است که هر فرد، سازمان، استارت‌آپ و یا باشگاهی می‌تواند با توجه به ظرفیت‌های خود در این بخش چه به صورت سرمایه‌گذار و چه به صورت سرمایه‌پذیر شرکت نماید و این برنامه در ۲ بخش جذب سرمایه فردی و جذب سرمایه سازمانی اجرا خواهد شد.

بخش جذب سرمایه فردی شامل: استعدادها، سفیران ورزش در صنعت، دانشجویان تحصیلات تکمیلی و طرح‌ها و ایده‌های نوآورانه و فن‌آورانه است.

  • استعدادها: مربیان، متخصصان و مشاوران ورزشی، باشگاه‌داران و علاقه‌مندان به این حوزه می‌توانند استعدادهای ورزشی واجد شرایط را به این بخش معرفی نمایند. این کار باعث می‌شود ضمن حمایت از فرد مستعد و معرفی شده در زمینه‌های مختلف و کمک به توسعه و رشد وی، فرد معرف نیز از مزایای مادی و معنوی این کار بهره‌مند شده و در صورت سرمایه‌گذاری بر روی استعداد معرفی شده، ۱۰ درصد از مبلغ قرارداد را به خود اختصاص می‌دهد. همچنین می‌توان به عنوان سرمایه‌گذار در بخش داوطلبانه و یا مهارت‌افزایی و مربیگری با جشنواره همکاری نمود.
  • سفیران ورزش (ورزشکاران ملی): بازیکنان تیم‌های ملی و یا چهره‌‌های ورزشی شناخته‌شده و حرفه‌ای می‌توانند در چارچوب یک همکاری متقابل با بخش صنعت به عنوان صحه‌گذار/ سفیر در این جشنواره شرکت نمایند. آنها می‌توانند به عنوان سفیر ورزش با بخش‌های مختلف صنعت همکاری داشته و از حمایت‌های مختلف در این زمینه بهره‌مند شوند. صرفا نیاز است در این جشنواره ثبت‌نام و شرکت نمایند. این موضوع می‌تواند چالش‌ها و تنگناهای اجرایی و مالی را برای آنها برطرف کرده و ظرفیت‌های جدیدی را به ارمغان آورد.
  • دانشجویان تحصیلات تکمیلی: افرادی که رساله و یا پروژه تحقیقاتی آنها در زمینه ساخت تجهیزات، وسایل یا خدمات نوآورانه در حوزه ورزش یا صنایع مرتبط باشد، می‌توانند در این بخش شرکت کرده و از حمایت‌های مختلف برخوردار شوند و فرصتی مناسب برای دانشجویان است تا بتوانند نسبت به تجاری‌سازی و راه‌اندازی کسب و کار مرتبط با حوزه تحقیقاتی خود و یا فروش دانش فنی آن اقدام نمایند.
  • طرح‌ها و ایده‌های نوآورانه و فن‌آورانه: واحدهای فناور، کارآفرینان، صاحبان‌ایده و هواداران و علاقه‌مندان به صنعت ورزش و صنایع وابسته می‌توانند طرح‌ها و یا ایده‌های خود را که در مرحله TRL5 به بالا باشد و در صورت داشتن دیگر شرایط، در این جشنواره شرکت نمایند. این جشنواره فرصتی مناسب، جهت دسترسی به مدیران ارشد کشور در حوزه ورزش و صنایع وابسته و سرمایه‌گذران و سرمایه‌پذیران است که می‌توانند در تجاری‌سازی، تولید محصول یا خدمات نوآورانه و یا فن‌آورانه و یا مشارکت‌های کلیدی کمک نمایند.

بخش جذب سرمایه سازمانی در این بخش شامل: سازمان‌ها و دستگاه‌های دولتی، باشگاه‌ها و یا شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور می‌توانند هم به عنوان سرمایه‌گذار و هم به عنوان سرمایه‌پذیر در حوزه‌های مشارکت مالی، مشارکت بازرگانی، مشارکت در ایجاد و توسعه دانش فنی، مشارکت تجهیزاتی، مشارکت پروژه‌ای، مشارکت داوطلبانه، مشارکت مهارت‌افزایی و آموزش شرکت نمایند.

  • سازمان‌ها و دستگاه‌های دولتی و اجرایی: از جمله شهرداری‌ها، مناطق آزاد، نیروهای مسلح، اداره تربیت‌بدنی شرکت ملی نفت، سازمان زندان‌ها، ادارات کل ورزش و جوانان، دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی، پارک‌های علم و فناوری و مراکز رشد و نوآوری، کلینیک‌های تخصصی پزشکی و توانبخشی و ... می‌توانند در صورت تمایل در این بخش شرکت نمایند. وجود بخش‌های سرمایه‌گذاری و سرمایه‌پذیری ظرفیت‌های زیادی را در اختیار این مخاطبین قرار خواهد داد تا با استفاده از آن نسبت به تکمیل پروژه‌های موجود و یا مشارکت در پروژه‌های ارزش‌افزا در راستای اهداف و برنامه‌های راهبردی خود اقدام نمایند. ایجاد این بستر می‌تواند در ۲ بعد داخلی و خارجی به جذب سرمایه کمک کرده و زمینه را برای مشارکت عموم در طرح‌های ملی و استانی فراهم نماید.
  • باشگاه‌های ورزشی: باشگاه‌ها می‌توانند در راستای توسعه خدمات و یا ایجاد ظرفیت‌های جدید در بخش فردی و سازمانی و در حوزه سرمایه‌گذاری و یا سرمایه‌پذیری شرکت نمایند. وجود بسترهای مشارکت مالی، مشارکت بازرگانی، مشارکت در ایجاد و توسعه دانش فنی، مشارکت تجهیزاتی، مشارکت پروژه‌ای، مشارکت داوطلبانه، مشارکت مهارت‌افزایی و آموزش در این جشنواره می‌توانند زمینه را برای رشد و ارتقا فراهم نماید.
  • استارت‌آپ‌ها، شرکت‌های دانش‌بنیان و واحدهای فناور: آنها می‌توانند در بخش فردی و سازمانی و در حوزه سرمایه‌پذیری و سرمایه‌گذاری در این جشنواره شرکت نمایند. وجود بسترهای مشارکت مالی، مشارکت بازرگانی، مشارکت در ایجاد و توسعه دانش فنی، مشارکت تجهیزاتی، مشارکت پروژه‌ای، مشارکت داوطلبانه، مشارکت مهارت‌افزایی و آموزش در این جشنواره می‌تواند زمینه را برای رشد و ارتقا و نیز استفاده از ظرفیت‌های علمی، فنی و دانشی استفاده نشده فراهم نماید.

علاقه‌مندان می‌توانند برای ثبت‌نام و کسب اطلاعات بیشتر به سایت جشنواره به نشانی jasourfestival.um.ac.ir مراجعه و در موارد ضروری با شماره تلفن ۰۵۱۳۳۸۰۳۴۹۴ و همراه ۰۹۱۲۰۵۴۵۱۳۰ تماس حاصل نمایند.

همچنین به منظور رفاه حال شرکت‌کنندگان در این رویداد، تسهیلاتی جهت اسکان و اقامت میهمانان در نظر گرفته شده که با توجه به محدود بودن ظرفیت ثبت‌نام، اولویت با افرادی است که زودتر اقدام به ثبت‌نام نمایند.

 

 

انتهای خبر/


نظر شما :