فراخوان دریافت مقاله برای شماره آتی

انتشار شماره دوم نشریه پژوهش در ورزش زنان

۲۲ مهر ۱۴۰۳ | ۱۲:۵۷ کد : ۲۴۵۹ معاونت پژوهشی اخبار و رویدادها زیر نویس
شماره دوم نشریه پژوهش در ورزش زنان، تحت امتیاز «پژوهشگاه تربیت‌بدنی و علوم ورزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری» به صورت فصل‌نامه منتشر شد.
انتشار شماره دوم نشریه پژوهش در ورزش زنان

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه تربیت‌بدنی و علوم ورزشی، شماره دوم نشریه پژوهش در ورزش زنان به صورت فصل‌نامه (تابستان ۱۴۰۳) منتشر شد. همچنین فراخوان دریافت مقاله (با امکان بررسی اولیه مقالات، شامل: اعلام نظر به نویسنده یا آغاز فرایند داوری در کمتر از ۴ روز کاری) جهت انتتشار در شماره سوم نشریه اعلام می‌گردد و پژوهشگران، اعضای هیأت علمی، دانشجویان و ... می‌توانند در حیطه‌های ذیل اقدام به ارسال مقاله نمایند:

• یافته‌های نوین پژوهشی در حوزه ورزش زنان
  • دستاوردهای نظری و کاربردی حوزه ورزش زنان بر پایه روش‌های پژوهشی معتبر در حیطه علوم ورزشی
  • نیازهای آموزشی و تحقیقاتی کشور در حوزه ورزش زنان
  • مسأله‌یابی و حل مسائل علمی‌ در حوزه علوم ورزشی زنان
  • آینده‌پژوهی ورزش زنان
  • چالش‌های جامعه زنان در ورزش و سازمان‌های ورزشی
  • موضوعات روز ورزش زنان

علاقه‌مندان می‌توانند جهت ارسال مقاله و کسب اطلاعات بیشتر به سایت نشریه به نشانی: rws.ssrc.ac.ir مراجعه و در موارد ضروری از طریق آدرس ایمیل rws@ssrc.ac.ir و یا شماره تلفن ۰۲۱۸۸۷۴۷۸۳۶ و ۰۲۱۸۸۷۴۷۷۹۳ داخلی ۴۲۱ با خانم دکتر محمدحسن «دبیر تخصصی نشریه» تماس حاصل نمایند.