برگزاری اولین سمپوزیوم بین‌المللی هوش مصنوعی و حکمرانی داده در صنعت ورزش

۲۷ شهریور ۱۴۰۳ | ۰۷:۵۰ کد : ۲۴۰۶ معاونت فرهنگی و اجتماعی اخبار و رویدادها زیر نویس
سمپوزیوم بین‌المللی هوش مصنوعی و حکمرانی داده در صنعت ورزش در مهر سال جاری در تهران برگزار خواهد شد.
برگزاری اولین سمپوزیوم بین‌المللی هوش مصنوعی و حکمرانی داده در صنعت ورزش

دکتر علی شریف‌نژاد «دبیر علمی سمپوزیوم و عضو هیأت علمی پژوهشگاه تربیت‌بدنی و علوم ورزشی» در گفتگو با روابط عمومی پژوهشگاه اظهار کرد: اولین سمپوزیوم بین‌المللی هوش مصنوعی و حکمرانی داده در صنعت ورزش با مشارکت جمعی از صاحب‌نظران داخلی و بین‌المللی، با همکاری «گروه توسعه فناوری آمیتیس ژن»، «انجمن صنعت ورزش، کالا، خدمات و صنایع وابسته»، «پژوهشگاه تربیت‌بدنی و علوم ورزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری»، «دانشگاه اکسترامادورا اسپانیا» و «مرکز نوآوری علم داده و هوش مصنوعی (ICDS)» در تاریخ ۱۷ مهر ماه ۱۴۰۳ (ساعت ۰۸:۳۰ الی ۱۲:۰۰) در محل آکادمی ملی المپیک برگزار خواهد شد.

وی بیان کرد: این رویداد در راستای آشنایی مربیان، متخصصان و مدیران ارشد ورزش کشور با کاربرد هوش مصنوعی در ورزش برگزار و افزود: هوش مصنوعی (AI) یکی از «فناوری‌های بنیادی قرن بیست‌ و‌ یکم» است که رشد و توسعه سریع آن در سال‌های اخیر، عصر جدیدی از نوآوری و فناوری را در حوزه‌های مختلف علمی و صنعتی از جمله: مراقبت‌های پزشکی، تولید دارو، تحقیقات ژنتیکی، صنایع دفاعی، مسائل امنیتی، ورزش، بازی‌ و سرگرمی‌ها به وجود آورده است.

عضو هیأت علمی پژوهشگاه با اشاره به پیچیدگی‌های استفاده از تکنیک‌ها و ابزارهای هوش مصنوعی به ویژه در صنعت ورزش (مانند: تحلیل‌های مسابقات و سوگیری‌های مرتبط با آن، محدودیت‌ها و آسیب‌های این مدل‌ها در مواجه با رفتارهای انسانی غیر قابل پیش‌بینی و ...) گفت: بعضاً توسعه فعالیت‌های مبتنی بر هوش مصنوعی را با چالش‌هایی مواجه می‌سازد که لازم است به آنها توجه بیشتر و آگاهی لازم را کسب کرد. بنابراین، سمپوزیوم مذکور، بستری برای انتقال دانش فنی موثر فی مابین استادان برجسته داخلی و خارجی در حوزه هوش مصنوعی با مدیران ارشد ورزش کشور و مربیان علاقه‌مند در این زمینه خواهد بود.

وی در ادامه به معرفی اهداف برگزاری این سمپوزیوم پرداخت که به شرح ذیل می‌باشد:

• شناسایی نیازها و مشکلات موجود در ورزش از منظر هوش مصنوعی
  • آگاه‌سازی مدیران ارشد ورزش کشور با قابلیت‌ها و توانمندی‌های هوش مصنوعی
  • آگاه‌سازی مدیران و مربیان ورزش کشور در خصوص نحوه استفاده از هوش مصنوعی توسط آکادمی‌ها و باشگاه‌های تراز اول دنیا
  • توسعه زیست‌بوم کارآفرینی از طریق برگزاری بوت‌کمپ تخصصی هوش مصنوعی به منظور تربیت نیروی انسانی متخصص و آگاه به هوش مصنوعی و داده‌های ورزشی برای ارتقا و به روز رسانی صنعت و علوم ورزشی
  • آشنایی با نحوه درست داده‌کاوی و مبانی حکمرانی داده در صنعت ورزش
  • آشنایی با الگوریتم‌های یادگیری ماشین و استخراج الگوها و اطلاعات ارزشمند در صنعت ورزش
  • مشاوره به سازمان‌های ورزشی بر اساس داده‌های جمع‌آوری شده

لازم به ذکر است، در این سمپوزیوم دکتر علی شریف‌نژاد «متخصص بیومکانیک ورزشی از دانشگاه هومبولت برلین» در خصوص: نقش هوش مصنوعی در ورزش، دکتر مسعود مظلوم «محقق هوش مصنوعی از دانشگاه آمستردام هلند» پیرامون: تحول دیجیتال و حکمرانی داده‌ها در صنعت ورزش، پروفسور هادی نوبری «استاد دانشگاه اکسترامادورا اسپانیا» در زمینه کارکردهای هوش مصنوعی در باشگاه‌های تراز اول دنیا و دکتر النا ماینر پاردوس «استاد دانشگاه سن جورج اسپانیا» در حوزه: کاربردهای تکنولوژی‌های پوشیدنی و هوش مصنوعی در علوم ورزشی سخنرانی خواهند کرد.

علاقه‌مندان می‌توانند جهت ثبت‌نام به عنوان شرکت‌کننده آزاد (همراه با ارائه گواهی معتبر) به آدرس لینک www.sportech.ir مراجعه و هزینه مربوطه را پرداخت کنند. همچنین جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن: ۰۲۱۸۸۷۰۶۳۶۹ و ۰۹۳۵۷۴۴۹۴۲۴ «دبیرخانه سمپوزیوم» تماس حاصل نمایند.

نشانی محل برگزاری: تهران، بزرگراه آیت‌الله هاشمی رفسنجانی، خیابان سئول شمالی، ورودی غربی مجموعه ورزشی انقلاب، انتهای خیابان هشتم، آکادمی ملی المپیک، سالن استاد فارسی