ویژه دانشجویان کارشناسی ارشد (ورودی ۱۴۰۳)

اعلام تاریخ و نحوه ثبت‌نام دانشجویان جدیدالورود پژوهشگاه تربیت‌بدنی و علوم ورزشی

۱۹ شهریور ۱۴۰۳ | ۰۸:۰۴ کد : ۲۳۹۹ معاونت پژوهشی اخبار و رویدادها
دانشجویان جدیدالورود مقطع کارشناسی ارشد ناپیوسته در «پژوهشگاه تربیت‌بدنی و علوم ورزشی» می‌بایست ضمن تکمیل و ارسال فرم مشخصات فردی خود، در تاریخ ۲۵ و ۲۶ شهریور ماه ۱۴۰۳ جهت ثبت‌نام حضوری به محل پژوهشگاه مراجعه نمایند.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه تربیت‌بدنی و علوم ورزشی، کلیه پذیرفته‌شدگان آزمون ورودی کارشناسی ارشد ناپیوسته سال ۱۴۰۳ در رشته امتحانی علوم ورزشی و کدرشته‌ محل‌های تحصیلی مرتبط با پژوهشگاه، شامل: رفتار حرکتی و فیزیولوژی ورزشی/ دوره‌های روزانه و نوبت دوم، می‌بایست حداکثر تا تاریخ ۲۴ شهریور ماه ۱۴۰۳، ضمن دانلود فرم مشخصات فردی (انتهای همین خبر)، فایل ورد تکمیل شده را به نشانی پست الکترونیکی amoozesh.ssrc@gmail.com ارسال نمایند.

همچنین ضروی است، جهت ثبت‌نام حضوری و ارائه مدارک مربوطه، دانشجویان پذیرفته شده در رشته «رفتار حرکتی، گرایش رشد حرکتی/ دوره روزانه و نوبت دوم» در روز یکشنبه مورخ ۲۵ شهریور ماه و دانشجویان رشته «فیزیولوژی ورزشی، گرایش فیزیولوژی و تغذیه ورزشی/ دوره روزانه و نوبت دوم»، در روز دوشنبه مورخ ۲۶ شهریور ماه (از ساعت ۹:۰۰ الی ۱۲:۰۰ روزهای ذکر شده) به محل پژوهشگاه به نشانی: تهران، خیابان شهید مطهری، خیابان میرعماد، کوچه پنجم، پلاک سه، طبقه چهارم مراجعه نمایند. لازم به ذکر است دانشجویان می‌بایست حداکثر تا پایان شهریور ماه فارغ‌التحصیل دوره کارشناسی باشند.

مدارک لازم جهت ثبت‌نام

• اصل و کپی شناسنامه
  • اصل و کپی کارت ملی
  • اصل گواهی موقت تأیید شده یا اصل دانشنامه کارشناسی
  • چهار قطعه عکس ۴×۳ (تمام رخ)
  • مدارک مربوط به وضعیت نظام وظیفه (مطابق با مطالب مندرج در دفترچه راهنمای کنکور کارشناسی ارشد)

قابل توجه است، پژوهشگاه تربیت‌بدنی و علوم ورزشی فاقد امکاناتی همچون خوابگاه دانشجویی، امور مرتبط با تغذیه دانشجویان (با سوبسید و یا بدون سوبسید) و دیگر امکانات رفاهی می‌باشد و تعهدی را در این خصوص نمی‌تواند داشته باشد، لذا می‌بایست درهنگام ثبت‌نام به این نکات توجه شود.

دانشجویان پذیرفته شده می‌توانند در موارد ضروری با شماره تلفن ۰۲۱۸۸۷۴۷۶۳۲ و ۰۲۱۸۸۷۴۷۸۸۴ داخلی ۴۱۸ تماس حاصل نمایند.

دانلود فرم مشخصات فردی دانشجویان (کیلک کنید)