تمدید مهلت ارسال پیشنهاده پژوهشی برای مشارکت در اجرای دو طرح پژوهشی سفارش محور

۰۵ اسفند ۱۳۹۷ | ۱۰:۰۲ کد : ۲۳ معاونت پژوهشی اخبار و رویدادها
از سوی معاونت پژوهشی پژوهشگاه علوم ورزشی زمان ارسال پیشنهاده پژوهشی برای مشارکت در اجرای دو طرح پژوهشی سفارش محور تمدید شد
تمدید مهلت ارسال پیشنهاده پژوهشی برای مشارکت در اجرای دو طرح پژوهشی سفارش محور

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه علوم ورزشی، از سوی معاونت پژوهشی پژوهشگاه زمان ارسال پیشنهاده پژوهشی دو عنوان طرح پژوهشی تحت عناوین: " طراحی و توسعه سیستم‌های اطلاعاتی فدراسیون ملی ورزش‌های دانشگاهی" و" شناسایی فرصت‌ها و روش‌های جدید درآمدزایی در ورزش دانشگاهی ایران تا 11 اسفندماه 97 تمدید شد بر اساس این گزارش از اساتید، پژوهشگران و دانش‌پژوهان دانشگاه‌های سراسر کشور دعوت‌شده است تا در صورت تمایل، نسبت به تهیه و ارسال پیشنهاده پژوهشی (بر اساس RFP های پیوست) تا تاریخ ذکرشده در سامانه پژوهش پژوهشگاه تربیت‌بدنی و علوم ورزشی به آدرس ris.ssrc.ac.ir اقدام نمایند.
لازم به ذکر است پروپوزال‌های ارسالی در یک فضای رقابتی و با نظارت پژوهشگاه و نماینده فدراسیون ورزشهای دانشگاهی موردبررسی قرارگرفته و بهترین پیشنهاده تحقیقی برای عقد قرارداد انتخاب خواهد شد.
لازم به توضیح است که تنها پروپوزال‌هایی بررسی می‌شوند که از طریق سامانه فوق بارگذاری شوند.
شایان‌ذکر است: معاونت پژوهشی پژوهشگاه بر اساس نیازهای پژوهشی و طبق مذاکرات انجام‌شده با فدراسیون ملی ورزش‌های دانشگاهی به‌صورت مشترک اقدام به انجام این دو طرح پژوهشی نموده است.

برای دریافت RFPها اینجا کلیک نمایید.​

کلید واژه ها: مشارکت در اجرای دو طرح پژوهشی