بررسی فوری مقالات جدید

انتشار شماره نخست نشریه پژوهش در ورزش زنان

۰۷ خرداد ۱۴۰۳ | ۱۰:۲۴ کد : ۲۲۷۷ معاونت پژوهشی اخبار و رویدادها زیر نویس
شماره نخست نشریه پژوهش در ورزش زنان «تحت امتیاز پژوهشگاه تربیت‌بدنی و علوم ورزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری» به صورت فصل‌نامه منتشر شد.
انتشار شماره نخست نشریه پژوهش در ورزش زنان

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه تربیت‌بدنی و علوم ورزشی، اولین شماره نشریه پژوهش در ورزش زنان (وابسته به پژوهشگاه) به صورت فصل‌نامه منتشر شد. همچنین مقالات دریافتی شماره دوم نشریه به‌ صورت فوری بررسی و داوری شده و طی بازه زمانی ۲۰ روز تا یک ماه، تمام مراحل بررسی و داوری انجام می‌شود؛ انتشار این مقالات نیز بلافاصله صورت گرفته و متقاضیان در روال معمول نوبت چاپ و ... قرار نمی‌گیرند.

بر این اساس، پژوهشگران، استادان و اعضای هیأت علمی، دانشجویان و کلیه علاقه‌مندان می‌توانند در حیطه‌های ذیل اقدام به ارسال مقاله نمایند:

• یافته‌های نوین پژوهشی در حوزه ورزش زنان
  • دستاوردهای نظری و کاربردی حوزه ورزش زنان بر پایه روش‌های پژوهشی معتبر در حیطه علوم ورزشی
  • نیازهای آموزشی و تحقیقاتی کشور در حوزه ورزش زنان
  • مسأله‌یابی و حل مسائل علمی‌ در حوزه علوم ورزشی زنان
  • آینده‌پژوهی ورزش زنان
  • چالش‌های جامعه زنان در ورزش و سازمان‌های ورزشی
  • موضوعات روز ورزش زنان

علاقه‌مندان می‌توانند جهت ارسال مقاله و کسب اطلاعات به سایت نشریه به نشانی: rws.ssrc.ac.ir مراجعه و در موارد ضروی از طریق آدرس ایمیل rws@ssrc.ac.ir با مدیر داخلی نشریه مکاتبه نمایند.