مهلت ثبت‌نام در المپیاد ورزش‌های فناورانه دانشجویی تمدید شد

۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۱۴:۰۳ کد : ۲۲۴۹ معاونت فناوری اخبار و رویدادها
مهلت ثبت‌نام در المپیاد ورزش‌های فناورانه دانشجویی تا ۵ خرداد ماه ۱۴۰۳ تمدید شد.
مهلت ثبت‌نام در المپیاد ورزش‌های فناورانه دانشجویی تمدید شد

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه تربیت‌بدنی و علوم ورزشی و به نقل از روابط عمومی سازمان امور دانشجویان، مهلت ثبت‌نام در المپیاد ورزش‌های فناورانه دانشجویی که از ۲۵ فروردین ماه آغاز شده بود و تا ۲۵ اردیبهشت ماه ادامه داشت، به دلیل درخواست‌های دانشجویان و تکمیل فرایند ثبت‌نام تا تاریخ ۵ خرداد ماه ۱۴۰۳ تمدید شد.

علاقه‌مندان از تمام رشته‌ها و دانشگاه‌های سراسر کشور می‌توانند با مراجعه به سامانه ستاو به نشانی لینک: setav.ir/stso ضمن آگاهی از رشته‌ها و مسابقات، نسبت به ثبت‌نام خود اقدام کنند.

گفتنی است، المپیاد ورزش‌های فناورانه دانشجویی از سوی «سازمان امور دانشجویان» با مشارکت دانشگاه‌های وابسته به «وزارت علوم، تحقیقات و فناوری»، «وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی» و «دانشگاه آزاد اسلامی» به منظور افزایش روحیه نشاط، امید و پویایی در دانشگاهیان، ارتقای روحیه کار گروهی در بین دانشجویان و شناسایی استعداد‌های برتر در زمینه‌های مرتبط و کمک به هدایت شغلی دانشجویان مستعد در سطح ملی و در رشته‌های دیجیتال، فیجیتال (حرکتی - دیجیتال)، ورزش‌های رباتیکی و فناوری و نوآوری در ورزش برگزار می‌شود.