ارسال رایگان خرید آنلاین

حضور فعال انتشارات پژوهشگاه تربیت‌بدنی و علوم ورزشی در نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران

۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۱۲:۲۷ کد : ۲۲۴۰ معاونت پژوهشی اخبار و رویدادها
انتشارات «پژوهشگاه تربیت‌بدنی و علوم ورزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری» در سی و پنجمین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران، همزمان در بخش حضوری و مجازی، در تاریخ ۱۹ الی ۲۹ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ مشارکت دارد.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه تربیت‌بدنی و علوم ورزشی، نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران ۱۴۰۳ به صورت حضوری و همچنین با امکان خرید آنلاین، به مدت ۱۱ روز برگزار خواهد شد. «انتشارات پژوهشگاه تربیت‌بدنی و علوم ورزشی» نیز همچون دوره‌های گذشته، مشارکتی فعال در این نمایشگاه خواهد داشت و تمامی آثار منتشر شده با تخفیف ویژه ۱۰ الی ۲۰ درصدی به دوست‌داران کتب ورزشی ارائه می‌شود.

خرید حضوری

علاقه‌مندان می‌توانند جهت بهره‌مندی از تخفیف ۲۰ درصدی کتب، در ایام برگزاری نمایشگاه (از ساعت ۱۰:۰۰ الی ۲۰:۰۰) به صورت حضوری به محل غرفه انتشارات پژوهشگاه به نشانی: مصلای بزرگ امام خمینی (ره)، شبستان غربی، طبقه دوم، ناشران دانشگاهی، غرفه ۱۴۶ مراجعه نمایند.

خرید آنلاین (ارسال رایگان)

جهت خرید کتب انتشارات پژوهشگاه تربیت‌بدنی و علوم ورزشی به صورت غیرحضوری نیز می‌بایست، به آدرس لینک B2n.ir/q42930 مراجعه و یا اینجا را کلیک نمایید. همچنین، سفارش خرید در این نمایشگاه در تاریخ ۱۹ لغایت ۲۹ اردیبهشت ماه، به صورت ۲۴ ساعته امکان‌پذیر و ملاک قیمت کتاب، مبلغ درج شده در سبد خرید، پس از اعمال ۱۰ درصد تخفیف، است.

دانلود فایل PDF لیست کتب انتشارات پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی

دریافت بن کتاب (ویژه خرید آنلاین)

جهت دریافت یارانه اعتباری خرید کتاب (بن کتاب) ویژه دانشجویان، طلاب، استادان دانشگاه و اعضای هیأت علمی دانشگاه‌ها و حوزه‌های علمیه، می‌بایست به سامانه بن کتاب به نشانی bon.tibf.ir مراجعه و بن‌های دریافتی، صرفا جهت خرید مجازی و غیرحضوری، قابل استفاده می‌باشند.

علاقه‌مندان می‌توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر و اطلاع از آدرس دقیق و راه‌های دسترسی به نمایشگاه بین‌المللی کتاب، به نشانی musalla.ir/news/1224 مراجعه نمایند.

لینک دانلود فایل

کلید واژه ها: نمایشگاه کتاب نمایشگاه بین المللی کتاب تهران انتشارات پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی