با امکان داوری به صورت فوری

اعلام فراخوان دریافت مقاله جهت انتشار در نشریه پژوهش در ورزش زنان

۲۵ دی ۱۴۰۲ | ۱۰:۵۲ کد : ۲۱۱۱ معاونت پژوهشی اخبار و رویدادها زیر نویس
«پژوهشگاه تربیت‌بدنی و علوم ورزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری» فراخوان دریافت مقاله جهت انتشار در شماره نخست نشریه پژوهش در ورزش زنان را اعلام کرد.
اعلام فراخوان دریافت مقاله جهت انتشار در نشریه پژوهش در ورزش زنان

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه تربیت‌بدنی و علوم ورزشی، نشریه پژوهش در ورزش زنان، وابسته به پژوهشگاه از زمستان سال جاری به‌صورت فصل‌نامه منتشر می‌شود و اولویت ارزیابی، داوری و انتشار را به مقالاتی اختصاص خواهد داد که ضمن نوآوری از قرابت موضوعی و مفهومی بیشتری با حوزه تخصصی مذکور برخوردار باشند.

بر اساس این گزارش، پژوهشگران، استادان، دانشجویان و کلیه علاقه‌مندان می‌توانند در حیطه‌های ذیل اقدام به ارسال مقاله نمایند.

• یافته‌های نوین پژوهشی در حوزه ورزش زنان
  • دستاوردهای نظری و کاربردی حوزه ورزش زنان بر پایه روش‌های پژوهشی معتبر در حیطه علوم ورزشی
  • نیازهای آموزشی و تحقیقاتی کشور در حوزه ورزش زنان
  • مسأله‌یابی و حل مسائل علمی‌ در حوزه علوم ورزشی زنان
  • آینده‌پژوهی ورزش زنان
  • چالش‌های جامعه زنان در ورزش و سازمان‌های ورزشی
  • موضوعات روز ورزش زنان

شایان‌ ذکر است، مقالات دریافتی شماره اول و دوم به‌ صورت فوری بررسی و داوری شده و طی پروسه ۲۰ روز تا یک ماه تمام مراحل بررسی و داوری انجام می‌شود. همچنین انتشار این مقالات بلافاصله صورت گرفته و متقاضیان در روال معمول نوبت چاپ و ... قرار نمی‌گیرند.

علاقه‌مندان می‌توانند برای ارسال مقاله به سایت نشریه به نشانی: rws.ssrc.ac.ir مراجعه و جهت کسب اطلاعات بیشتر از طریق پست الکترونیکی rws@ssrc.ac.ir با مدیر داخلی نشریه، خانم دکتر محمدحسن مکاتبه نمایند.

کلید واژه ها: فراخوان فراخوان دریافت مقاله نشریه پژوهش در ورزش زنان فصلنامه پژوهشگاه تربیت‌بدنی و علوم ورزشی