ششمین دوره جایزه بین‌المللی پژوهشگاه تربیت‌بدنی و علوم ورزشی برگزار می‌شود

ششمین دوره جایزه بین‌المللی پژوهشگر جوان توسط پژوهشگاه تربیت‌بدنی و علوم ورزشی اسفندماه سال ۱۴۰۲ برگزار خواهد شد
ششمین دوره جایزه بین‌المللی پژوهشگاه تربیت‌بدنی و علوم ورزشی برگزار می‌شود

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه تربیت‌بدنی و علوم ورزشی، "ششمین جایزه بین‌المللی پژوهشگر جوان" باهدف ایجاد انگیزه و کمک به تقویت روحیه پژوهشگری در قشر جوان دانشگاهی و استعدادیابی درزمینه پژوهش‌های حوزه تربیت‌بدنی و علوم ورزشی شامل مباحث فناوری، کاربردی و تحقیقات بالینی توسط دفتر همکاری های بین الملل پژوهشگاه تربیت‌بدنی و علوم ورزشی با عنوان: ICSSRI2024 Young Investigators Award (YIA) هم‌زمان با چهاردهمین همایش بین‌المللی علوم ورزشی در تاریخ 16 و 17 اسفند سال جاری (6-7 ماه مارس 2024) برگزار می‌شود.

کلیات شرایط شرکت در جایزه مذکور در ذیل آمده است:
•    دانشجو و یا فارغ‌التحصیل دوره ارشد، دکتری، پست دکتری و یا عضو هیات علمی کمتر از 35 سال سن
•    پژوهش ارسالی باید اصیل و خلاقانه باشد و قبلاً در هیچ نشریه‌ای چاپ یا پذیرفته‌نشده باشد
•    پژوهش ارسالی باید بین 250 الی 350 کلمه باشد
•     پژوهش ارسالی در حیطه تربیت‌بدنی و علوم ورزشی باشد
•    به ازای هر مقاله معتبر (ISI) چاپ‌شده 3 امتیاز و به ازای هر 0.5 نمره از ایمپکت فاکتور جورنال مربوطه 1 امتیاز به افراد تا سقف 20 امتیاز تعلق می‌گیرد.
•    به ازای مشارکت در هر پروژه علمی بین‌المللی به‌عنوان مجری 3 امتیاز و همکاری در طرح 1 امتیاز به فرد تا سقف 20 امتیاز تعلق می‌گیرد.
•    به ازای هر جایزه بین‌المللی 3 امتیاز به فرد تا سقف 20 امتیاز تعلق می‌گیرد.
•    مهارت صحبت به زبان انگلیسی (در طی روز مصاحبه) تا سقف 20 امتیاز به افراد تعلق می‌گیرد.

زمان برگزاری مصاحبه علمی:
مصاحبه به‌صورت حضوری و یا آنلاین با استفاده از نرم‌افزار ادوبی کانکت دریکی از روزهای 15-5 اسفند برگزار می‌شود.
جوایز:
نفر اول: بیست میلیون ریال
نفر دوم: پانزده میلیون ریال
نفر سوم: ده میلیون ریال
5 پژوهشگران برتر توسط ریاست پژوهشگاه علوم ورزشی تقدیر می‌شوند.

علاقه‌مندان می‌توانند تا پایان دی‌ماه با مراجعه به وب سایت همایش نسبت به ارسال چکیده آثار خود اقدام نموده و برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن 02188747884 داخلی 145 مسئول برگزاری ششمین جایزه بین‌المللی پژوهشگاه تربیت‌بدنی و علوم ورزشی تماس حاصل نمایند.
شایان‌ذکر است، چهاردهمین همایش بین‌المللی علوم ورزشی 17- 16 اسفندماه سال جاری توسط پژوهشگاه تربیت‌بدنی و علوم ورزشی و با همکاری دانشگاه علامه طباطبائی در محل این دانشگاه برگزار می‌شود.