باهدف ارتقاء دانش و مهارت مربیان ورزشی صورت می‌گیرد

۰۶ آبان ۱۳۹۸ | ۱۶:۴۴ کد : ۲۰۴ اخبار و رویدادها دفتر همکاری های بین الملل
برگزاری دوره ۱۵ روزه تربیت مربی استعداد یاب ورزشی در کشور هلند
باهدف ارتقاء دانش و مهارت مربیان ورزشی صورت می‌گیرد

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه تربیت‌بدنی و علوم ورزشی، به دنبال مذاکرات صورت گرفته از سوی دفتر امور بین‌الملل پژوهشگاه تربیت‌بدنی ایران با یکی از دانشگاه‌های معتبر کشور هلند، توافقات لازم درزمینه اعزام تیمی (با تعداد محدود) متشکل از متخصصان برتر بین‌المللی در حوزه استعدادیابی ورزشی جهت شرکت در دوره کوتاه‌ مدت استعدادیابی ورزشی با اعطای گواهی معتبر از آن دانشگاه صورت گرفته است.
این دوره با حضور اساتید بنام و باتجربه برگزار خواهد شد و طی دوره، روشهای علمی استعدادیابی در کشورهای مختلف ارائه و مدرسان، بنا به شرایط هر کشور بهترین شیوه‌های به‌کارگیری و پیاده‌سازی استعدادیابی ورزشی را آموزش خواهند داد
از آنجایی که استعدادیابی ورزشی در ایران امری نوپاست و موفقیت‌های آینده در ورزش کشور درگرو برنامه‌ریزی صحیح و شناسایی استعدادهای ورزشی برمبنای علم روز خواهد بود، این دوره می‌تواند فرصت خوبی برای توانمند ساختن متخصصان رشته‌های مختلف علوم ورزشی در امر استعدادیابی باشد.
داوطلبان می‌توانند برای کسب اطلاعات بیشتر و حضور در این دوره با شماره تلفن‌های:88747793- 88747836 داخلی 117 با دکتر مهدی حسین زاده عضو هیات علمی گروه آسیب‌های ورزشی و مدیر امور بین‌الملل پژوهشگاه تماس حاصل نموده و از طریق پست الکترونیک به نشانی: metti@ssrc.ac.ir مکاتبه نمایند.
شایان ذکر است تمام هزینه های این دوره بر عهده داوطلبان حضور در این دوره خواهد بود.

کلید واژه ها: دفتر امور بین‌الملل پژوهشگاه تربیت‌بدنی دوره کوتاه‌ مدت استعدادیابی ورزشی دانشگاه‌های معتبر کشور هلند