شرکت برای عموم آزاد است

نخستین فراخوان جذب و پذیرش طرح‌ها و ایده‌های نوآورانه حوزه ورزش بانوان

۰۴ آبان ۱۴۰۲ | ۲۲:۰۱ کد : ۲۰۱۲ معاونت فناوری اخبار و رویدادها
فراخوان جذب و پذیرش طرح‌ها و ایده‌های نوآورانه حوزه ورزش بانوان با هدف حمایت از کسب و کارهای نوپا و ... در سراسر کشور، اعلام شد.
نخستین فراخوان جذب و پذیرش طرح‌ها و ایده‌های نوآورانه حوزه ورزش بانوان

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه تربیت‌بدنی و علوم ورزشی، نخستین فراخوان جذب و پذیرش طرح‌ها و ایده‌های نوآورانه از سوی «ستاد ملی نوآوری و کارآفرینی ورزش بانوان» و با مشارکت «معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری» اعلام شد.

شرکت در این فراخوان، برای تیم‌های استارت‌آپی، هسته‌های فناور، شرکت‌های دانش‌بنیان و کلیه افراد (خانم‌ها یا آقایان) صاحب ایده در حوزه ورزش بانوان، آزاد است و علاقه‌مندان می‌توانند جهت ارسال طرح و ایده خود، ضمن دانلود «فرم پذیرش»، فایل ورد تکمیل شده را حداکتر تا تاریخ ۲۷ آذر ماه ۱۴۰۲ به آدرس ایمیل wsienc@gmail.com ارسال نمایند.

الویت پذیرش

• تیم کاری
  • ظرفیت فروش در بازار

جامعه هدف

• خانم‌ها یا آقایان مدیر تیم‌های استارت‌آپی، هسته‌های فناور، شرکت‌های دانش‌بنیان و ... که بخشی و یا کل حوزه کاری آنها مرتبط با ورزش بانوان می‌باشد.
  • خانم‌ها یا آقایان علاقه‌مند و دارای طرح و ایده نوآورانه در زمینه‌های مرتبط با ورزش بانوان

سطوح حمایت

• حمایت مالی
  • کمک به تجاری‌سازی و بازاریابی
  • خدمات آموزشی، مشاوره‌ای و پشتیبانی
  • معرفی به جامعه هدف و مخاطبان اصلی

برگزاری رویداد

• ۵ دی ماه ۱۴۰۲، تهران (به منظور معرفی برترین ایده و طرح‌های دریافتی)

شایان‌ ذکر است، «ستاد ملی نوآوری و کارآفرینی ورزش بانوان» با همکاری مشترک «مشاور امور زنان و خانواده وزارت علوم، تحقیقات و فناوری»، «معاونت توسعه ورزش بانوان وزارت ورزش و جوانان»، «مشاور امور زنان پژوهشگاه تربیت‌بدنی و علوم ورزشی» و «مدیریت کل امور بانوان استانداری تهران» با هدف شناسایی و حمایت از تیم‌های استارت‌آپی، کارآفرینان، کسب‌ و کارهای نوپا و ... مشغول به فعالیت می‌باشد.

علاقه‌مندان می‌توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر به سایت ستاد به نشانی wsienc.ssrc.ac.ir مراجعه و یا با شماره تلفن ۰۲۱۸۸۷۴۷۶۳۲ و ۰۲۱۸۸۷۴۷۷۹۳ داخلی ۳۰۷ (در ساعات اداری) تماس حاصل نمایند.

کلید واژه ها: وزارت علوم، تحقیقات و فناوری وزارت ورزش و جوانان پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی امور زنان استانداری تهران ورزش زنان ورزش بانوان زنان ورزشکار استارت آپ ورزشی نوآوری های ورزشی فناوری های ورزشی حمایت از استارت آپ ها شرکت دانش بنیان هسته فناور تیم استارت آپی کارآفرینی در ورزش شتابدهنده استارتاپ مرکز نوآوری و شتابدهی