ویژه‌برنامه هفت در هفته تربیت‌بدنی و ورزش

۱۲ مهر ۱۴۰۲ | ۱۴:۵۹ کد : ۱۹۷۰ معاونت پژوهشی اخبار و رویدادها
«پژوهشگاه تربیت‌بدنی و علوم ورزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری» به مناسبت هفته تربیت‌بدنی و ورزش در نظر دارد اقدام به برگزاری کارگاه‌های آموزشی رایگان، تور آشنایی با تجهیزات آزمایشگاهی پژوهشگاه و غیره ‌نماید.
ویژه‌برنامه هفت در هفته تربیت‌بدنی و ورزش

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه تربیت‌بدنی و علوم ورزشی، به مناسبت گرامی‌داشت هفته تربیت‌بدنی و ورزش، پژوهشگاه تربیت‌بدنی و علوم ورزشی از تاریخ 26 مهر لغایت 2 آبان ماه 1402 اقدام به برگزاری ویژه‌‌برنامه‌های متنوع تحت عنوان: «هفت در هفته تربیت‌بدنی» خواهد نمود که به شرح ذیل می‌باشد:

• روز چهارشنبه، 26 مهرماه: برگزاری جشن بیست و پنجمین سالگرد تأسیس پژوهشگاه (از سال 1377 الی 1402)
  • روز پنج‌شنبه، 27 مهرماه: کارگاه آموزشی سبک زندگی فعال، به‌ صورت مجازی (از ساعت 14:00 الی 16:00)/ با تدریس: دکتر مهدی بیاتی «عضو هیأت علمی پژوهشگاه»
  • روز جمعه، 28 مهرماه: کارگاه آموزشی آشنایی با نحوه برگزاری رویداد‌های ورزشی، به‌ صورت مجازی (از ساعت 14:00 الی 16:00)/ با تدریس: دکتر حسین زارعیان «عضو هیأت علمی پژوهشگاه»
  • روز شنبه، 29 مهرماه: نشست صمیمانه ریاست و معاونان پژوهشگاه با دانشجویان جدید‌الورود پژوهشگاه در مقطع کارشناسی ارشد
  • روز یکشنبه، 30 مهرماه: تور آشنایی با ابزار و تجهیزات آزمایشگاه‌های تخصصی پژوهشگاه به‌ صورت حضوری، از ساعت 13:00 الی 15:00 (شرکت برای عموم، آزاد)
  • روز دوشنبه، 1 آبان ماه: کارگاه آموزشی سواد بدنی در دانش‌آموزان، به‌ صورت مجازی (از ساعت 14:00 الی 16:00)/ با تدریس: دکتر زهرا سلمان «ریاست پژوهشگاه»
  • روز سه‌شنبه، 2 آبان ماه: برگزاری مسابقه چالش ترکیب بدنی با استفاده از دستگاه آنالیز ترکیب بدن، همراه با اهدای جوایز به نفرات برتر (درون‌ سازمانی)

شایان‌ ذکر است، شرکت در کلیه کارگاه‌های مذکور برای عموم افراد، از طریق لینک: session.ssrc.ac.ir/tarbiatbadani (برنامه ادوبی‌کانکت) آزاد و رایگان می‌باشد و صرفاً افرادی که تمایل به دریافت گواهی شرکت دارند، می‌بایست نسبت به ثبت‌نام اینترنتی (از طریق لینک‌های زیر) و پرداخت مبلغ 100000 تومان، جهت صدور و ارسال گواهی برای هریک از کارگاه‌ها، اقدام نمایند.

- ثبت‌نام جهت صدور گواهی برای کارگاه سبک زندگی فعال:
www.ssrc.ac.ir/farhangi/fa/form/130
- ثبت‌نام جهت صدور گواهی برای کارگاه برگزاری رویداد ورزشی:
www.ssrc.ac.ir/farhangi/fa/form/131
- ثبت‌نام جهت صدور گواهی برای کارگاه سواد بدنی در دانش‌آموزان:
www.ssrc.ac.ir/farhangi/fa/form/132

علاقه‌مندان می‌توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن 02166955762 و 02166955893 داخلی 107 تماس حاصل نمایند.

کلید واژه ها: پژوهشگاه تربیت‌بدنی و علوم ورزشی هفته تربیت بدنی روز تربیت بدنی هفته تربیت بدنی و ورزش روز تربیت بدنی مبارک روز تربیت بدنی و ورزش گرامیداشت هفته تربیت بدنی آزمایشگاه علوم ورزشی سبک زندگی فعال رویدادهای ورزشی تجهیزات آزمایشگاه ورزش سواد بدنی کودکان سواد بدنی دانش آموزان آنالیز ترکیب بدن کارگاه رایگان