آیین رونمایی و معرفی ستاد ملی نوآوری و کارآفرینی ورزش بانوان برگزار شد

۲۵ تیر ۱۴۰۲ | ۲۱:۳۴ کد : ۱۸۸۲ معاونت فناوری اخبار و رویدادها
تعداد بازدید:۱۶۷۷
آیین رونمایی و معرفی «ستاد ملی نوآوری و کارآفرینی ورزش بانوان» با حضور جمعی از چهره‌های برجسته علمی و ورزشی کشور در تاریخ ۲۵ تیر ماه ۱۴۰۲ در تهران برگزار شد.
آیین رونمایی و معرفی ستاد ملی نوآوری و کارآفرینی ورزش بانوان برگزار شد

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه تربیت‌ بدنی و علوم ورزشی، آیین رونمایی و معرفی «ستاد ملی نوآوری و کارآفرینی ورزش بانوان» با حضور دکتر فخرالسادات نصیری «مشاور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در امور زنان و خانواده»، دکتر زهرا سلمان «سرپرست پژوهشگاه و رئیس ستاد»، دکتر مهین فرهادی‌زاد «نایب‌ رئیس کمیته ملی المپیک»، دکتر زهره جعفری «مدیرکل دفتر امور زنان و خانواده استانداری تهران»، دکتر لیلا زکی‌زاده «مدیرکل دفتر سیاست‌گذاری و توسعه ورزش بانوان وزارت ورزش»، دکتر مهدی رسولی «سرپرست معاونت فناوری پژوهشگاه» و دکتر ندا بروشک «مشاور سرپرست پژوهشگاه در امور زنان و خانواده و دبیر ستاد»، عصر امروز یکشنبه ۲۵ تیر ماه ۱۴۰۲ در محل آکادمی ملی المپیک برگزار شد.

دکتر سلمان «رئیس ستاد نوآوری و کارآفرینی ورزش بانوان» در ابتدای این مراسم، ضمن قدردانی از تمام دستگاه‌هایی که در خصوص راه‌اندازی این ستاد همکاری داشتند اظهار کرد: مراکز نوآوری و کارآفرینی محیط‌های مناسبی برای استقرار و حضور حرفه‌ای تیم‌های تحقیقاتی و شرکت‌های فناوری کوچک و متوسط است که در تعامل سازنده با یکدیگر و با دانشگاه‌ها به فعالیت‌های فناوری و کارآفرینی اشتغال دارند. وی افزود: ایده‌های زیادی در حوزه فعالیت‌های مذکور در نظر داریم و در سطوح کوچک آن را به کار خواهیم گرفت تا در آینده بتواند الگویی در سطح کلان باشد.

سرپرست پژوهشگاه گفت: «ستاد ملی نوآوری و کارآفرینی ورزش بانوان» به‌ منظور حمایت برای بانوان طراحی‌ شده است، زیرا زنان با ایفای چندین نقش مهم در جامعه از قشر توانمند کشور هستند.

رئیس ستاد تصریح کرد: کار را برای زنان ورزشکار به‌ گونه‌ای پیش خواهیم برد تا طرح‌های ما و دیگر سازمان‌های مرتبط به حل بسیاری از مشکلات آنها کمک کند.

وی با بیان اینکه طرح‌های دانشجویان خلاق و ایده‌پرداز، مربیان و ورزشکاران مورد استفاده قرار خواهد گرفت، افزود: ما به دنبال شناسایی ویژگی‌های مثبت ورزش و ترویج آن در جامعه هستیم و زنان در این زمینه نقش مهمی دارند.

دکتر سلمان با اشاره به اینکه به دنبال ایفای نقش مشورتی برای افراد بالادستی هستیم خاطر نشان کرد: نقش زنان در جامعه بر کسی پوشیده نیست و ما اهداف خود را در قالب نشست‌های تخصصی ارائه خواهیم داد، همچنین از طرح‌های فناورانه در حوزه زنان و ورزش حمایت خواهیم کرد و فرهنگ‌سازی و ترویج ایده‌های ورزشی از دیگر اهداف ما است.

وی افزود: همایش ما صرفاً مربوط به داخل کشور نیست و ما به دنبال بین‌المللی کردن آن هستیم و برای این کار از ایده‌های کارآفرینان کمک خواهیم کرد. همچنین مشارکت و حضور ایده‌پردازان را به سمت ورزش بانوان هدایت خواهیم کرد. همایش ما در قاب نمایش نیست بلکه باید خروجی همایش نیز برای مخاطب قابل‌ لمس باشد.

دکتر سلمان در انتهای سخنان خود گفت: هنوز در ابتدای راه هستیم و در آینده گام‌های بزرگی را برای پیشرفت و توسعه ورزش بانوان برخواهیم داشت تا این ستاد به الگویی برای دیگران تبدیل شود.

همچنین اعضای ستاد به ایراد سخنرانی پرداخته و نظرات خود را در زمینهٔ تأثیر مثبت و نقش به سزای این ستاد در توسعه ورزش بانوان بیان کردند.

در ادامه مراسم، تنی چند از مدیران تیم‌های استارت‌آپی و کارآفرینان ورزشی از جمله: خانم یاسمن مؤیدی «کارآفرین برگزیده و مؤسس رشته ورزشی برای تونیک»، دکتر آرزو ملک «کارآفرین و مدیر باشگاه سوارکاری ایرانمهر»، دکتر سمانه حاج حسینی «مدیر تیم استارت‌آپی ارزیابی رشد حرکتی»، خانم استاد رحیمی «هم‌بنیان‌گذار تیم استارت‌آپی اکتین» به ارائه توضیحاتی در خصوص فعالیت‌های انجام‌ شده در حوزه کاری مربوطه و معرفی آن پرداختند.

سپس دکتر فریده هادوی «استاد دانشگاه و پیشکسوت ورزشی»، ضمن بیان تجارب خود در حوزه ورزش و ارائه پیشنهادهایی برای عملکرد هرچه مؤثرتر ستاد، به‌ صورت ویژه در زمینه کارآفرینی ورزشی، تفاوت‌های اشتغال‌زایی با کارآفرینی و ... سخنرانی کرد.

همچنین در بخشی از این مراسم، لوگوی ستاد نوآوری و کارآفرینی ورزش بانوان و پوستر فراخوان جذب پذیرش طرح‌ها و ایده‌های نوآورانه حوزه ورزش بانوان (با هدف شناسایی و حمایت از تیم‌های استارت‌آپی و کسب‌ و کارهای نوپا در سراسر کشور) مورد رونمایی قرار گرفت.

در پایان نیز، ضمن ارائه گزارش نشست و جمع‌بندی این رویداد توسط دکتر ندا بروشک «دبیر ستاد»، برخی از حاضران در خصوص موضوعات مطرح‌ شده، سؤالاتی را مطرح کردند که از سوی اعضای ستاد پاسخ داده شد.

شایان‌ ذکر است، «ستاد ملی نوآوری و کارآفرینی ورزش بانوان» با همکاری مشترک «وزارت علوم، تحقیقات و فناوری»، «وزارت ورزش و جوانان»، «پژوهشگاه تربیت‌ بدنی و علوم ورزشی»، «کمیته ملی المپیک» و «استانداری تهران» و با هدف شناسایی و حمایت از بانوان فعال در زمینه ورزش از جمله: اعضای هیأت علمی و دانشجویان رشته‌های مرتبط، ورزشکاران و مربیان، کارآفرینان و مدیران تیم‌های استارت‌آپی و ... که در حوزه ورزش فعالیت دارند آغاز به کار نموده است.

 

انتهای خبر/


نظر شما :