همراه با استقبال بالای مخاطبان

تور آشنایی با ابزار و تجهیزات آزمایشگاهی پژوهشگاه تربیت‌ بدنی و علوم ورزشی برگزار شد

۰۱ خرداد ۱۴۰۲ | ۰۹:۳۳ کد : ۱۷۳۰ معاونت پژوهشی اخبار و رویدادها
تور آشنایی با وسایل و تجهیزات آزمایشگاهی «پژوهشگاه تربیت‌ بدنی و علوم ورزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری»، از تاریخ ۲۰ لغایت ۳۱ اردیبهشت‌ ماه ۱۴۰۲ در محل آزمایشگاه‌های تخصصی پژوهشگاه (به‌ صورت رایگان) برگزار شد.

دکتر حامد عباسی «سرپرست معاونت پژوهشی و تحصیلات تکمیلی پژوهشگاه تربیت‌ بدنی و علوم ورزشی» در گفتگو با روابط عمومی پژوهشگاه، اظهار کرد: با هدف ایجاد فرصت آشنایی با ابزار آزمایشگاهی علوم ورزشی، تور آشنایی با وسایل و تجهیزات آزمایشگاهی پژوهشگاه (SSRI-Lab Tour)، هم‌زمان با ایام برگزاری سی و چهارمین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران از تاریخ 20 لغایت 31 اردیبهشت‌ماه 1402 (در طی روزهای کاری) برگزار شد.

وی گفت: در ایام برگزاری این تور، جمعی از دانشجویان و فارغ‌التحصیلان مقاطع کارشناسی و تحصیلات تکمیلی در گرایش‌های مختلف رشته علوم ورزشی از دانشگاه‌های سراسر کشور، از جمله دانشگاه‌های: شهید بهشتی، شهید رجایی، علامه طباطبایی، تهران، خوارزمی، قم، اراک، مازندران، غیرانتفاعی شمال، حکیم سبزواری، شهر کرد، برخی از مراکز دانشگاه‌های آزاد اسلامی و پیام نور، آموزشکده فنی‌ و حرفه‌ای تربیت بدنی پسران صفادشت امام علی (ع) و ... از تجهیزات مستقر در آزمایشگاه‌های فیزیولوژی ورزشی، آسیب‌شناسی ورزشی و حرکات اصلاحی و بیومکانیک ورزشی پژوهشگاه، به‌ صورت گروهی بازدید و با عملکرد تخصصی هریک از تجهیزات مربوطه، آشنا شدند.

دکتر عباسی افزود: با توجه به استقبال بالای مخاطبان، به‌ زودی امکان برگزاری تورهای آشنایی با تجهیزات آزمایشگاهی به‌ صورت مجازی و غیرحضوری نیز فراهم خواهد شد.

شایان‌ ذکر است، دوره‌های تخصصی آشنایی با روش‌ها و ابزارهای اندازه‌گیری در حوزه علوم ورزشی، تحت عنوان: دوره‌های آزمایشگاه پژوهشگاه تربیت‌ بدنی و علوم ورزشی (SSRI-Lab Course) در طی‌ ماه‌های خرداد، تیر و شهریور سال جاری به‌ صورت عملی و حضوری برگزار خواهد شد. علاقه‌مندان می‌توانند برای اطلاع از جزئیات و ثبت‌نام دوره‌ها به نشانی https://ssrc.ac.ir/fa/news/1729 مراجعه و جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن: 02166955762 و 02166955893 داخلی 105 تماس حاصل نمایند.

کلید واژه ها: پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی پژوهشگاه تربیت بدنی پژوهشگاه علوم ورزشی آزمایشگاه ورزش آزمایشگاه علوم ورزشی تجهیزات آزمایشگاه های ورزشی آزمایشگاه فیزیولوژی ورزشی آزمایشگاه بیومکانیک ورزشی آزمایشگاه آسیب شناسی ورزشی آزمایشگاه حرکات اصلاحی