ارتقای مرتبه علمی عضو هیأت علمی پژوهشگاه تربیت‌ بدنی و علوم ورزشی

۲۳ اسفند ۱۴۰۱ | ۰۹:۰۹ کد : ۱۶۴۴ معاونت پژوهشی اخبار و رویدادها
دکتر محمد شریعت‌زاده «عضو هیأت‌ علمی گروه مطالعات فعالیت بدنی و تندرستی پژوهشگاه تربیت‌ بدنی و علوم ورزشی»، به مرتبه علمی دانشیاری ارتقا یافت.
ارتقای مرتبه علمی عضو هیأت علمی پژوهشگاه تربیت‌ بدنی و علوم ورزشی

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه تربیت‌ بدنی و علوم ورزشی، براساس بررسی تخصصی و تأیید هیأت ممیزه دانشگاه خوارزمی (هیأت ممیزه معین پژوهشگاه)، دکتر محمد شریعت‌زاده، دارای مدرک دکتری تخصصی فیزیولوژی ورزشی و عضو هیأت علمی تمام‌وقت پژوهشگاه، به مرتبه علمی دانشیاری ارتقا یافت.

وی از سال 1391 عضو هیأت علمی پژوهشگاه است و در طی این مدت پژوهش‌های متعددی در زمینه‌های مکمل‌های ورزشی و چربی‌سوز، فعالیت‌های ورزشی مقاومتی، آتروفی عضلانی و آلزایمر و غیره، انجام داده است.

همچنین، با توجه به علاقه‌مندی ایشان به حوزه «علم تمرین»، کتاب‌های تخصصی مختلفی از جمله: مبانی قدرت و بدنسازی ACSM، بدنسازی ورزشکاران جوان، تمرینات تناوبی بیشینه، علم هایپرتروفی عضلانی و ... توسط وی تألیف و یا ترجمه و به چاپ رسیده است.

شایان ذکر است، دکتر شریعت‌زاده سوابق اجرایی گوناگونی در پژوهشگاه، از جمله: «مدیریت پژوهش و تحقیقات کاربردی»، «معاونت فناوری»، «مدیریت مرکز ملی نوآوری و فناوری‌های ورزشی»، «دبیر کلی دوازدهمین همایش بین‌المللی علوم ورزشی» و ... را در کارنامه کاری خود دارد.

پژوهشگاه تربیت‌ بدنی و علوم ورزشی، ضمن عرض تبریک به دکتر شریعت‌زاده، موفقیت‌های بیش‌ از پیش برای ایشان، جهت دستیابی به اهدافی والا و کمک به ارتقای علمی ورزش کشور، آرزومند است.

کلید واژه ها: ارتقای مرتبه علمی دکتر محمد شریعت زاده پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی