دومین نشست تخصصی توسعه اکوسیستم نوآوری و کارآفرینی ورزش ایران برگزار شد

۱۶ اسفند ۱۴۰۱ | ۰۹:۳۴ کد : ۱۶۳۳ معاونت فناوری اخبار و رویدادها
دومین نشست تخصصی توسعه اکوسیستم نوآوری و کارآفرینی ورزش ایران، با همکاری مشترک «مرکز نوآوری فناوری‌های ورزشی پژوهشگاه تربیت‌ بدنی و علوم ورزشی» و «انجمن علمی مدیریت ورزشی» در تاریخ ۱۵ اسفند ماه ۱۴۰۱ به صورت مجازی برگزار گردید.
دومین نشست تخصصی توسعه اکوسیستم نوآوری و کارآفرینی ورزش ایران برگزار شد

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه تربیت‌ بدنی و علوم ورزشی، در راستای بررسی چالش‌ها و راهکارهای توسعه زیست‌بوم نوآوری و کارآفرینی در حوزه علوم ورزشی و ارائه تجارب به دانشجویان و افراد صاحب ایده، «دومین نشست توسعه اکوسیستم نوآوری و کارآفرینی ورزش ایران»، به‌ عنوان یکی از نشست‌های تخصصی در «هفتمین همایش ملی و دومین همایش بین‌المللی انجمن علمی مدیریت ورزشی ایران»، ظهر روز گذشته، دوشنبه 15 اسفند ماه 1401، به صورت مجازی و غیرحضوری برگزار شد.

در ابتدای نشست، مهندس مجتبی گوهری «مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان دانش سالار ایرانیان» در خصوص: مرگ اقتصاد خرد و چالش‌هایی که برای راه‌اندازی استارت‌آپ‌ها و آغاز به کار کسب و کارهای نوپا وجود دارد، به بیان مشکلات موجود پرداخت. سید حسن جلالی «مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان آسان اسپرت» نیز در زمینه: نقش سرویس‌های آنلاین در ارائه و گسترش خدمات ورزشی و راهکارهای توسعه استارت‌آپ‌های اینترنتی در حیطه ورزش، سخنرانی نمود. همچنین، پلتفرم آسان اسپرت (با تمرکز بر روی جست و جوی سریع و راحت مجموعه‌ها و کلاس‌های ورزشی، مربیان و ...)، توسط وی معرفی شد.

مهندس محمدصادق شاه‌آبادی «مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان راهکارهای صنعتی سارنگ (آنیا)» نیز در خصوص: مزایا و موانع و دشواری‌های تبدیل‌ شدن به شرکت‌های دانش‌بنیان صحبت نمود و در ادامه، دکتر مهدی رسولی «سرپرست معاونت فناوری و عضو هیأت علمی پژوهشگاه» در زمینه: چالش‌های توسعه بازار استارت‌آپ‌ها در ورزش حرفه‌ای، همگانی و قهرمانی توضیحات مربوطه را ارائه کرد، وی همچنین، نقاط ضعف‌ اکوسیستم ورزش ایران را مطرح و راهکارهایی که «مرکز نوآوری پژوهشگاه» برای رفع این مشکلات پیشنهاد داده، از جمله کارگروه‌های مختلفی که طراحی کرده است را به عنوان راهکار ارائه کرد.

شایان ذکر است، در بخش پایانی این نشست، برخی از حاضران در پنل، سؤالات خود را مطرح و از سوی سخنرانان پاسخ داده شد.