همزمان با آغاز همایش انجمن علمی مدیریت ورزشی

برگزاری دومین نشست تخصصی توسعه اکوسیستم نوآوری و کارآفرینی ورزش ایران

۱۴ اسفند ۱۴۰۱ | ۱۲:۱۱ کد : ۱۶۱۳ معاونت فناوری اخبار و رویدادها
دومین نشست تخصصی توسعه اکوسیستم نوآوری و کارآفرینی ورزش ایران توسط «پژوهشگاه تربیت‌ بدنی و علوم ورزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری» و با مشارکت جمعی از مدیران شرکت‌های دانش‌بنیان در هفته جاری، برگزار خواهد شد.
برگزاری دومین نشست تخصصی توسعه اکوسیستم نوآوری و کارآفرینی ورزش ایران

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه تربیت‌ بدنی و علوم ورزشی، در راستای بررسی چالش‌ها و راهکارهای توسعه زیست‌بوم نوآوری و کارآفرینی در حوزه علوم ورزشی، دومین نشست تخصصی توسعه اکوسیستم نوآوری و کارآفرینی ورزش ایران، در روز دوشنبه مورخ 15 اسفند ماه 1401، از ساعت 15:00 الی 16:30 به‌ صورت مجازی و به میزبانی انجمن علمی مدیریت ورزشی ایران، برگزار خواهد شد.

در این نشست که مقرر است در حاشیه دومین همایش بین‌المللی انجمن علمی مدیریت ورزشی ایران برگزار شود، دکتر مهدی رسولی «سرپرست معاونت فناوری و عضو هیأت علمی پژوهشگاه تربیت‌بدنی و علوم ورزشی» در خصوص: چالش‌های توسعه بازار استارت‌آپ‌ها در ورزش همگانی و قهرمانی، مهندس مجتبی گوهری «مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان دانش سالار ایرانیان» در زمینه: مرگ اقتصاد خرد، داستان عاشق شدن پادشاه بر کنیزک رنجور، مهندس محمدصادق شاه‌آبادی «مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان راهکارهای صنعتی سارنگ (آنیا)» در خصوص: مزایا و موانع تبدیل‌ شدن به شرکت‌های دانش‌بنیان و سید حسن جلالی «مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان آسان اسپرت» در زمینه: نقش سرویس‌های آنلاین در ارائه و گسترش خدمات ورزشی، سخنرانی خود را ارائه خواهند کرد.

شایان ذکر است، شرکت در این وبینار برای عموم افراد آزاد است و علاقه‌مندان می‌توانند جهت مشارکت آنلاین، از طریق لینک https://www.skyroom.online/ch/issma/room3 اقدام نمایند.