مهلت ارسال آثار: اول اسفند ماه ۱۴۰۱ (ثبت‌نام رایگان)

تمدید مهلت ارسال آثار شرکت‌کنندگان در نخستین جشنواره برترین‌های علوم ورزشی

۲۴ بهمن ۱۴۰۱ | ۰۹:۰۵ کد : ۱۵۵۳ معاونت پژوهشی اخبار و رویدادها
مهلت ارسال آثار، جهت شرکت در نخستین جشنواره برترین‌های علوم ورزشی تا تاریخ اول اسفند سال جاری، تمدید شد.
تمدید مهلت ارسال آثار شرکت‌کنندگان در نخستین جشنواره برترین‌های علوم ورزشی

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی، نظر به درخواست و استقبال شرکت‌کنندگان جهت شرکت در نخستین جشنواره برترین‌های علوم ورزشی، مهلت ارسال آثار علمی، پژوهشی و فناورانه مربوطه، شامل: کتاب، مقاله، پایان‌نامه، رساله، طرح پژوهشی، اختراع، طرح‌های فناورانه و نوآورانه تیم‌های استارت‌آپی و غیره در حوزه ورزش، تا مورخ شنبه اول اسفند ماه 1401، تمدید شد.

تاریخ‌های مهم

• مهلت ارسال آثار: اول اسفند ماه 1401
  • اعلام نتایج داوری: 10 اسفند ماه 1401

محورهای علمی جشنواره

• ارتقای عملکرد ورزش در ورزش قهرمانی
  • مطالعات فعالیت بدنی و تندرستی
  • طب ورزشی
  • بیومکانیک ورزشی
  • مدیریت و سیاست‌گذاری در ورزش
  • بازاریابی و تجاری‌سازی در ورزش
  • جامعه‌شناسی ورزشی
  • علوم رفتاری در ورزش
  • روان‌شناسی ورزشی

پژوهشگران، اعضای هیأت علمی و اساتید دانشگاه، دانشجویان و فارغ‌التحصیلان رشته علوم ورزشی و تمامی علاقه‌مندان می‌توانند آثار علمی، پژوهشی، طرح‌های فناورانه و ... خود را در صورتی که در تاریخ فروردین ماه 1400 لغایت دی ماه 1401، انجام شده است، با ثبت‌نام رایگان از طریق سایت جشنواره به نشانی https://1festawards.ssrc.ac.ir/ ارسال  نمایند.

گفتنی است، مراسم اختتامیه جشنواره جهت معرفی آثار برتر و تقدیر از برگزیدگان، توسط پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با حضور جمعی از صاحب‌نظران و اساتید برجسته در تاریخ 10 اسفند ماه در تهران، برگزار خواهد شد.

علاقه‌مندان می‌توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر با دبیرخانه جشنواره به شماره تلفن: 02166955762 و 02166955893 داخلی 105، تماس حاصل نمایند.