۲۵ بهمن ماه ۱۴۰۱ (شرکت برای عموم، آزاد)

برگزاری نشست تخصصی توسعه اکوسیستم نوآوری و کارآفرینی ورزش ایران

۱۹ بهمن ۱۴۰۱ | ۱۴:۵۸ کد : ۱۵۴۸ معاونت فناوری اخبار و رویدادها
نشست توسعه اکوسیستم نوآوری و کارآفرینی ورزش ایران، توسط «پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری» و با حضور جمعی از اساتید دانشگاه و متخصصان این حوزه، در بهمن ماه سال جاری برگزار خواهد شد.
برگزاری نشست تخصصی توسعه اکوسیستم نوآوری و کارآفرینی ورزش ایران

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه تربیت‌ بدنی و علوم ورزشی، در راستای «شناخت اجزای اکوسیستم و ذینفعان کلیدی نوآوری و کارآفرینی»، «نحوه ارتباط بین اجزای اکوسیستم نوآوری و کارآفرینی»، «بایدها و الزامات توسعه اکوسیستم نوآوری و کارآفرینی» و «چالش‌ها و راهکارهای توسعه اکوسیستم نوآوری و کارآفرینی» در ورزش کشورمان، نشست تخصصی توسعه اکوسیستم نوآوری و کارآفرینی ورزش ایران، در تاریخ 25 بهمن سال 1401، از ساعت 14:00 الی 16:00 به صورت مجازی برگزار خواهد شد.

دکتر مهدی رسولی «سرپرست معاونت فناوری و عضو هیأت علمی پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی»، دکتر محمدرضا برومند «عضو هیأت علمی دانشگاه شهید بهشتی»، دکتر فرزاد نوبخت «عضو هیأت علمی دانشگاه محقق اردبیلی»، دکتر مرتضی عظیم‌زاده «عضو هیأت علمی دانشگاه فردوسی مشهد»، دکتر رسول نظری «عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اصفهان»، دکتر فریبا عسکریان «عضو هیأت علمی دانشگاه تهران»، دکتر محسن اسمعیلی و دکتر مصطفی افشاری «اعضای هیأت علمی پژوهشگاه»، از سخنرانان اصلی در این نشست می‌باشند.

قابل توجه است، شرکت در این وبینار برای عموم افراد آزاد است و علاقه‌مندان می‌توانند جهت مشارکت آنلاین، از طریق لینک https://session.ssrc.ac.ir/ecosystem-varzesh (برنامه ادوبی کانکت) به صورت کاربر میهمان، اقدام نمایند.

کلید واژه ها: پژوهشگاه تربیت‌بدنی و علوم ورزشی پژوهشگاه علوم ورزشی پژوهشگاه تربیت بدنی مرکز نوآوری فناوری های ورزشی مرکز نوآوری پژوهشگاه تربیت بدنی نوآوری ورزشی فناوری های ورزشی کارآفرینی ورزشی استارت آپ ورزشی ورزش ایران